Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rage'ten "Gearhead Vault" Oynanış Videosu

Mayor Red, Rage'in dünyasındaki büyük oyunculardan birisi

      Rage bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi. Sıradan bir FPS olmanın ötesine geçecek oyun serbest bir dünyada geçecek olması, muhteşem grafikleri, araba yarışları ve kıyamet sonrası atmosferi ile bizi heyecanlandırıyor.
 
     Bu sıradışı oynun geliştiricisi id Software de merakımızı yeni videolarla gidermeye devam ediyor. Yeni yayınlanan yaklaşık 5 dakikalık oynanış videosunda Subwaytown'ın yöneticisi Mayor Red'i ziyaret edip ondan bir görev alıyoruz.
 
     Bu görev sırasında yine oldukça zevkli görünen çatışma sahnelerine de tanık oluyoruz. Videoda gözümüze çarpan şey ise robotlarımızı kullanmanın hayatta kalmak için önemli bir yere sahip olması.Yani sadece yetenekli bir atıcı olmamız yeterli olmayacak.
 
    Diğer yandan grafiklerden de bahsetmeden geçemeyeceğim. Özellikle Major Red'i ziyaret ettiğimiz sırada oyun dünyasında grafiklerin ne duruma geldiğini bir kez daha düşünebilirsiniz. Gerçekten de bu nesil görsel olarak harika şeyler sunabiliyor. Rage de bunun en büyük kanıtı.

    Oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rage id Software id5 tech Bethesda PC PS3 Xbox 360 iPhone
Valkyria Chronicles için Bir Duyuru Yapılacak Counter Strike: Global Offensive'den 2 Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.8.2011 11:35:15

+1
oha Roy Campbell

OnlyChaos

26.8.2011 10:58:06

+1
Grafiklerin muhteşem olduğunu söylemekten zaten dilimiz aşındı da sistem özelliklerini de açıklasalardı ona göre dizüstü alırdık... Ayrıca bana göre oyunun en iddalı kısmı kesinlikle atmosferi, en son Bioshock'ta görmüştüm böylesine etkileyici atmosferi... Kaç tane kıyamet sonrası dünya tasarlandı ama bu -şu ana kadar izlediğim kadarıyla- kusursuz olmuş, her ayrıntısı düşünülmüş. Bu arada John Carmack 6 gün önce 41 yaşına girdi, iyiki doğmuş..

In Isaac We Trust

26.8.2011 10:06:03

0
single player'ın ve grafiklerin gayet harika olacağını biliyoruz. ama artık lütfen multiplayer veya co-op hakkında bilgi görsek? gerçekten oralarda efsane olursa bu oyun mükemmel bir hit olacaktır. ayrıca major yazmışssın hocam ama mayor olacak .

rambocuk

26.8.2011 09:52:13

+1
sürükleyici ve grafikler güzel
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız