Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Sports Story, Aralık Ayında Switch için Çıkış Yapıyor

 
 
Geliştirici Sidebar Games, Golf Story'nin devamı niteliğindeki RPG Sports Story'nin Aralık ayında Nintendo eShop üzerinden Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Sports Story, benzeri olmayan bir spor RPG'sidir. Büyük bir hikayede toplanmış spor ve spor aktivitelerinin bir karışımını sunuyor. Karşılaşacağınız çok sayıda karakterle, yol boyunca birçok arkadaş ve düşman edineceksiniz. Sports Story sadece sporla ilgili değil, tam bir spor macerası oyunudur.
 
-Sekiz benzersiz golf sahasında oynayın ve ustalaşın. Tenis dünya turunun saflarında yükselin. Kendi futbol takımını kur. Spor kaderiniz kendi ellerinizde.
 
-Zindanları, terk edilmiş kalıntıları ve gizemli Wildlands'i keşfederken tren, helikopter ve yüzen ev ile seyahat edin.
 
-BMX, mini golf, kriket, voleybol, balık tutma ve daha fazlası gibi yeni ve çeşitli aktivitelerin kilidini açmak için Sporting Rank'ınızı yükseltin. 
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Sports Story Switch
The Rumble Fish 2 için Karakterleri Tanıtan Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı Yapboz Oyunu A Little to the Left, Switch ve PC için Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız