Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Maker MV Konsollar için Ertelendi

 
NIS America, RPG Maker MV PlayStation 4, Xbox One ve Switch versiyonlarının çıkış tarihini Kuzey Amerika ve Avrupa'da erteledi. 26 Şubat'ta çıkması planlanan yapım 2019 gibi genel bir tarihe ertelendi.

RPG oluşturma yazılımı Japonya'da 15 Kasım 2018'de PlayStation 4 ve Switch için çıktı. Aynı tarihte çıkması planlanan Xbox One versiyonu da 2019 kışına ertelendi.

NIS America'dan erteleme ile ilgili mesaj:
 
"RPG Maker MV'nin çıkışı geliştirme sürecinde ortaya çıkan sorunlar sebebiyle 2019'da daha sonraki bir tarihe ertelendi. Oyunu merakla bekleyen herkesten vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve hayranlarımıza mümkün olan en iyi ürünü sunmak için harekete geçiyoruz. RPG Maker MV hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi websitesini ziyaret edin. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki duyurumuzda sizlerle görüşmeyi dört gözle bekliyoruz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Guacamelee! 2 Xbox One için 18 Ocak'ta Çıkacak Dreams'in Betasına Kayıtlar Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız