Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Darklands'in Yaratıcısı Arnold Hendrick Yaşamını Yitirdi

 
Video oyun tasarımcısı ve yapımcısı Arnold Hendrick hayatını kaybetti. Duyuru Microprose eski çalışanlarının oluşturduğu Facebook grubu aracılığıyla yapıldı ve kanser sebebiyle yaşamını yitirdiği belirtildi.

Arnold Hendrick, Microprose'un en parlak döneminde Gunship, Sid Meier's Pirates!, F19 Stealth Fighter, Silent Service 2 ve American Civil War: From Sumter to Appomattox üzerinde çalıştı. Fakat muhtemelen Darklands en bilindik çalışmasıydı. 1992'de yayınlanan rol yapma oyunu çıkışında oldukça fazla hataya sahip olması nedeniyle çok büyük yankı uyandırmasa da son derece derin sistemler, detaylar ve benzersiz bir gerçekçilikte oyun dünyası içermesiyle önemli bir yapımdı.

Hatta Bethesda Game Studios'tan Todd Howard, Darklands'in The Elder Scrolls oyunlarına esin kaynağı olduğunu söyledi.

Arnold Hendrick, Microprose'tan ayrıldıktan sonra Interactive Magic, Kesmai, Electronic Arts ve Area 52 Games'te çalıştı ve 2016'da serbest danışman olarak devam etti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Arnold Hendrick Darklands Microprose
Killzone: Mercenary Sunucuları Tekrar Çevrimiçi Epic Games CEO'su Ücretsiz Oyunlar Vermenin Diğer Platformlardaki Satışları Artırdığını Söylüyor

BSC Misafiri

2.6.2020 10:14:01

0
R.I.P
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız