Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

REPLACED Oyunu Xbox Series, Xbox One ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Coatsink ve geliştirici Sad Cat Studios bilim-kurgu oyunu REPLACED'i Xbox Series, Xbox One ve PC ( Steam , Epic Games Store ) için duyurdu. Oyun 2022'de piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass ile de satışa sunulacak.
 
Oyun hakkında
 
REPLACED, 1980'li yılların alternatif Amerika'sında geçen; bilimkurgu, geçmiş ve gelecek temalarını bünyesinde buluşturan, distopik, derin bir hikâye sunan ve serbest akışlı aksiyon savaşlarına ev sahipliği yapan 2.5D aksiyon tabanlı platform oyunudur.

Kendi iradesi dışında bir insan vücuduna yerleştirilmiş olan R.E.A.C.H. adındaki bir yapay zekâyı canlandırırken onun Phoenix City ve çevresinde insan hayatına uyum sağlamak için verdiği çabalara tanık oluyorsun. 
 
Yıkıcı bir nükleer olaydan sonra kalıcı hasara uğramış ve durumu giderek kötüleşmiş bir toplumda suçlular hüküm sürüyor. Yozlaşma ve açgözlülük had safhada. İnsanlar ve organları, iktidardakilerin gözünde paradan farksız. REPLACED, tek oyunculu bir oyun deneyimi sunmasının yanı sıra oyuncuları sinematik bir platform, piksel grafikler ve serbest akışlı aksiyon savaşları ile buluşturuyor.

Oyun, karanlık cyberpunk temalı dünyası ile alternatif bir geçmişte geçen distopik ve derin hikâyesiyle oyuncuları içine çekiyor.

Her şeyin bir bedeli olduğunu yeni öğrenen R.E.A.C.H. olarak bu dünyayı keşfet ve gizem perdesini arala. 
 
Duyuru videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bilim kurgu macera
A Plague Tale: Requiem PS5, Xbox Series, Switch ve PC'ye Geliyor Age of Empires IV 28 Ekim'de Çıkıyor

BSC Misafiri

14.6.2021 17:26:39

0
Harika gözüküyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız