Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

QuakeCon'da 2011 Model Mustang'ler Dağıtılacak

 
      id Software'in gelenekselleşen oyun festivali QuakeCon bu sene de oldukça heyecanlı geçecek. Aynı zamanda Kuzey Amerika'nın en büyük yerel ağ partisine ev sahipliği yapan festival, herkese açık ve ücretsiz olması nedeniyle de büyük rağbet görüyor. Başta id Software oyunları olmak üzere pek çok oyun duyurusunun yapılacağı da tahmin ediliyor. Activision yüzünden Infinity Ward'dan ayrılıp Respawn Entertainment'i kuran Jason West ve Vince Zampella ikilisi de halkın karşısına ilk kez burada çıkacaklar.
 
      Tüm bunların yanı sıra pek çok turnuva ve etkinliğin gerçekleşeceği QuakeCon 2010, oyun dünyası açısından yine büyük bir organizasyon olacak. Organizasyonun resmi sitesinde açıklanan bilgilere göre popüler sesli iletişim programı Ventrilo'nun sponsorluğunda Capture the Car isminde bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlik kapsamında Ventrilo, bu günlere gelebilmesinin şerefine kutlama yaparken, şanslı ve yetenekli iki QuakeCon katılımcısına 2011 Model Ford Shelby Mustang GT500 Coupe (Yukarıdaki resimde görülüyor) verecek. Evet, bir tane değil, kırmızı ve mavi olmak üzere iki adet araç hediye edilecek.
 
     Katılımcılar, bu 51.930$'lık araçları kazanma şansını elde edebilmek için çeşitli etkinliklerde başarı elde etmek zorunda olacaklar. Çeşitli turnuvalar ve yarışmalar sonucunda kazananlara toplam 100 adet bilet dağıtılacak ve bu kazananlar arasından rastgele seçilen iki kişi evine 2011 Model Mustang ile dönecek.
 
     QuakeCon 2010, 12 - 15 Ağustos 2010 tarihleri arasında Dallas'da (Texas) bulunan Hilton Anatole Hotel'de gerçekleştirilecek. Kendi bilgisayarını al ve gel konseptli en büyük LAN Party organizasyonu olarak bilinen festivale geçtiğimiz sene 7000 kişi katılmıştı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak QuakeCon QuakeCon 2010 Ford Shelby Mustang GT500 Coupe Ventirilo Jason West Vince Zampella Rage Bethesda lan party
RDR'ın Legends and Killers DLC'si 10 Ağustos'ta Plants vs Zombies Xbox 360 Çıkış Tarihi Netleşti

Enchantedd

4.8.2010 04:52:00

0
Ah ah orada olup Mustang kazanma şansı yakalamak için neler vermezdim :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız