Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PvZ: Garden Warfare, Multiplayer Odaklı Olacak


    Casual tarzda eğlenmelik oyunlarla karşımıza çıkan PopCap, geçtiğimiz E3 döneminde farklılığa doğru yol almıştı. Plants vs. Zombies: Garden Warfare adında ilginç bir yapımı duyuran firmadan oyunla ilgili yeni bilgiler geldi.
 
    Yaptığı açıklamalarda yapımcı Brian Lindley, oyunda senaryo modunun yer almayacağını belirtti. Lindley, "Şu an için keyifli bir multiplayer ve co-op deneyimi sunmak adına yoğunlaştık. Oyunda senaryo modu yer almayacak çünkü bilmediğimiz işlere bulaşıp oyunu zora sokmak istemiyoruz." sözlerini söyledi. Yaptığı eklemelerde Lindley, Garden Warfare'in sadece indirilebilir olarak sunulmasının da söz konusu olduğunu belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
plants vs. zombies pvz garden warfare xbox 360 xbox one
Ücretsiz Torchlight İsteyen? Yeni Nesil Dynasty Warriors'un Ana Hedefi AI!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.6.2013 12:33:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun yapılış amacı COD MW ile dalga geçmek bunu killstreak lerden ve adının garden warfare olmasından anlıyoruz zaten ama aklıma takılan bir soru var. Bir moden warfare parodisine neden medic (ayçiçeği iyileştiriyor) sınıfı koyarsın? Cod ta hiç bir zaman sınıf sistemi ve takım oyunu olmamıştır. Öte yandan oyun güzel olacak.
sonuçta duty calls gibi tamamen call of duty ile dalga geçmek için yapılan bir oyun değil bunu alacakların bir beklentisi olacaktır elvet o yüzden oyuncunun ilgisini çekecek ko-op deneyimini güçlendirecek dinamikler eklemleri nazım parodi oyunu diye tamamen call of dutye bağlı kalamazlar

BSC Misafiri

18.6.2013 20:28:13

0
Bu oyunun yapılış amacı COD MW ile dalga geçmek bunu killstreak lerden ve adının garden warfare olmasından anlıyoruz zaten ama aklıma takılan bir soru var. Bir moden warfare parodisine neden medic (ayçiçeği iyileştiriyor) sınıfı koyarsın? Cod ta hiç bir zaman sınıf sistemi ve takım oyunu olmamıştır. Öte yandan oyun güzel olacak.

bersgurs

18.6.2013 18:52:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: vfdg İlk PvZ oyunu çok iyiydi.Keşke onun devamını getirselerdi.(Free to Play olarak değil.)
Gelecek zaten ikinci oyun

vfdg

18.6.2013 18:34:59

0
İlk PvZ oyunu çok iyiydi.Keşke onun devamını getirselerdi.(Free to Play olarak değil.)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Plants vs. Zombies: Garden Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız