Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Psikolojik Korku Oyunu Martha is Dead Duyuruldu

 
The Town of Light'ın geliştiricisi LKA ve yayıncı Publisher Wired, psikolojik korku oyunu "Martha is Dead" oyunu için "partnership" anlaşmasını yaptıklarını ve oyunlarını duyurdular. Martha is Dead, 2020 yılında PC için piyasaya sürülecek. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Martha is Dead, rahatsız edici bir atmosfere sahip, batıl inançların ve psikolojik sorunların olduğu, birinci şahıs psikolojik korku oyunu.
 
Tuscany, 1944. Alman ve Müttefik kuvvetler arasındaki çatışma yoğunlaşırken, boğularak ölen bir kadının cesedi bulunur. İkiz kız kardeşi ise artan savaşın korkusunda, kardeşinin acımasızca işlenen cinayetini çözmeye çalışır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Martha is Dead Korku Psikolojik Oyun Tuscany
PlayStation Store İndirimleri: Marvel’s Spider-Man, Red Dead Redemption 2, Days Gone ve Daha Fazlası Overwatch'un Switch Sürümünden Oynanış Videosu

redoracle

2.10.2019 19:22:38

0
Hangi martha süpermanin mi batmaninki mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Martha is Dead
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız