Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Phoenix Neden Wii U'ya Gelmiyor?


     PC ve mobil platformların yanı sıra çok büyük ihtimalle Playstation 4 ve PS Vita için de piyasaya çıkacak olan Creative Intelligence Arts'ın bağımsız oyunu Project Phoenix'in neden Nintendo Wii U için çıkmayacağı hakkında geliştiriciler bir açıklama yaptı. Project Phoenix'in yönetmen ve yapımcı koltuğunda oturan Hiroaki Yura'nın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
     "Nintendo ile olan sorun... Biliyorsunuz Nintendo ile ilgili herşeyi severim... ama çok sayıda insan Wii U satın almıyor. Çok sayıda Nintendo hayranının bu konsolu aldığını biliyorum, ama Nintendo ile çok sayıda kısıtlamaya tabi tutuluyoruz ve işin aslı Nintendo, Japonya'da bağımsız geliştiricilerin başvurusunu kabul etmiyor."

     Nintendo'nun biraz eski kafalı davrandığını da vurgulayan Yura, aslında Nintendo'nun kendisini çok çok eski sanmasına rağmen Japonya'da (Kyoto) onlardan daha eski firmaların bulunduğunu, Nintendo'nun ilgi çekici bir firma olmasına rağmen, heyecan verici olmadığını söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews JRPG Strateji Nobuo Uematsu Creative Intelligence Arts Kickstarter
MGS: The Legacy Collection Eylül'de Avrupa'da Dead or Alive 5 Ultimate'tan Yeni Görseller

BSC Misafiri

16.8.2013 11:08:47

0
adam haklı kimn diye bilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Phoenix ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız