Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project CARS 3 Need for Speed Shift'e Benzeyecek

 
Geçtiğimiz ay Project CARS 3'ün geliştirildiğini doğrulayan Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell bu kez de oyun hakkında yorumda bulundu.
 
Slightly Mad Studios Project CARS serisinden önce Electronic Arts için Need for Speed: Shift oyunlarını geliştirmişti ve Ian Bell tarafından belirtilene göre Project CARS 3 daha çok Need for Speed: Shift gibi olacak.
 
"Project CARS 3'ün daha odaklanmış ve daha eğlenceli olacağını söyleyebilirim. Project CARS 2'deki varyasonlar ile fazla uzağa gittik ve bu da beraberinde sonsuz denge sorunları getirdi. Bundan dersimizi aldık ve içeriği azaltma niyetimiz olmasa da neleri düzeltmemiz gerektiğini biliyoruz. Project CARS 3 daha çok Need for Speed: Shift'in ruhani devam oyunu gibi olacak, herkesin takdir edeceği simülasyon oynanışıyla birlikte."
 
Project CARS 3'ün çıkış tarihi ve çıkacağı platformlar açıklanmadı. Oyun için herhangi bir ekran görüntüsü ve fragman da henüz paylaşılmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Project CARS 3 Bandai Namco Slightly Mad Studios Project CARS 3
1907 Fenerbahçe, League of Legends Takımını Güçlendirmeye Devam Ediyor! Dead Cells için Devam Oyunu Düşünülmüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.1.2019 04:20:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bencede kataay doğru söyluyosun
Aynen kataay kardeş, haklısın ;)

BSC Misafiri

2.1.2019 14:53:29

0
Bencede kataay doğru söyluyosun

kataaay

1.1.2019 22:01:12

+2
Benim anlamadığım bu seri niye 2 senede bir çıkıyor ? İlk oyun ile ikinci oyun arasında çok büyük bir değişim de yoktu. Amaç ne yani ? Oyunun biraz üzerine düşseler öbür nesile iyi hazırlansalar ortaya çok daha güzel bir oyun çıkacaktır. Satışlar da benzer bir şekilde olumlu yönde seyredecektir.

BSC Misafiri

1.1.2019 21:36:55

+2
Valla zamanına göre ilk Shift çok güzeldi. Ayıla bayıla oynamıştım o dönem çok kıyaslamıştım Forza 3 ile. Kokpit kamerası şahane idi, dokular falan 10 yıl önceye göre çok çok iyi durumdaydı. Oynayış da fena sayılmazdı, İyi olur açıkçası :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project CARS 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız