Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project CARS 2 - Tanıtım Videosu Sızdırıldı

   Slightly Mad Studios tarafından geliştirilmekte olan Project CARS 2'nin ekran görüntüleri ocak ayının başında Simrace adlı forum üzerindeki bazı kullanıcılar tarafından sızdırılmıştı. Şimdi ise oyunun tanıtım videosu sızdırıldı. Ekran görüntülerine ve videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Haziran 2015 tarihinde resmi olarak duyurulan Project CARS'nin Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell'in resmi Project CARS forumu üzerinden yaptığı açıklamaya göre Eylül 2017 tarihinde çıkış yapmayı hedefleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Project Cars 2 Project cars slightly mad studios yarış off-road indie bağımsız pc ps4 xbox one
For Honor Açık Beta Tarihi Ortaya Çıktı Ghost Recon Wildlands - Kapalı Beta PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.2.2017 00:10:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İlk oyunu oynamadım ama okuduğum yorumlar ve izlediğim videolar kadarıyla kontrolü zor ve sıkıcı bir oyunmuş. Videodan izlediğim kadarıyla bu sorunları halletmiş gibiler ve grafiklerde güzel duruyor. Özellikle çıkmayan GT7den muzdarip bir ps4 kullanıcısı olarak PC2 güzel bir alternatif olacak gibi.
Project cars oyununu satın almış ve G27 direksiyon seti sahibi olarak şunu söyleyebilirim ki ilk oyunun kontrolleri zor değil saçma idi. Easy de yani tüm yardımlar açık olarak oynarsanız oyunu siz değil Pc oynuyormuş gibi oluyordu. Yardımları kapattığınızda ise kontrol size değil doğaya geçiyordu resmen :) Demek istediğim şey yardımlar kapalıyken araç saçma sapan yalpalıyor aracı düz bir şekilde tutamıyorsun bir şekilde sağ yada sola doğru akıyordu arabalar sanki kaza yapmışta bir tarafa çekiyormuş gibi anlatabiliyormuyum. Yani gaza çok bastığınızda araç kayar ya o şekilde değil gaza hiç dokunmasanız bile belli bir hız üzerinde gidiyorsanız araç yüzüyor yolda düz durmuyordu :( Yardımları açınca zaten simulasyonla alakası kalmıyor saçma sapan birşey oluyordu. Ben Project cars 2 için çok dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

JUSTMAX

31.1.2017 21:53:17

0
Daha önce de dediğim gibi, bu bir oyun değil. Pist yarışı simülasyonu. Oyun dediğin bu kadar boş ve ruhsuz olmaz. İlk oyun öyleydi, fragmandan da bunu gayet sezdim

SZR_CLN

31.1.2017 17:13:32

0
ilk oyunu çok beyenmiştim arcade oyunlarındaki gibi gaza sürekli asılanlar beyenmemiştir 2.si çıkyığı gibi almayı düşünüyorum (e tabi fiyatı uygun olursa 200 tl falan asla vermem)

BSC Misafiri

31.1.2017 13:14:24

0
İlk oyunu oynamadım ama okuduğum yorumlar ve izlediğim videolar kadarıyla kontrolü zor ve sıkıcı bir oyunmuş. Videodan izlediğim kadarıyla bu sorunları halletmiş gibiler ve grafiklerde güzel duruyor. Özellikle çıkmayan GT7den muzdarip bir ps4 kullanıcısı olarak PC2 güzel bir alternatif olacak gibi.

BSC Misafiri

31.1.2017 13:13:42

0
gene bir pist oyunu. uzak dursun

BSC Misafiri

31.1.2017 13:13:40

+1
Ttnet sayesinde 8-bit izledim

Shovel Knight

31.1.2017 12:38:54

0
güzel gözüküyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Cars 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız