Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prison Architect Yapımcısının Yeni Oyunu Sanal Gerçeklik Cihazlarını Destekleyecek


      Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan Prison Architect bildiğiniz gibi önümüzdeki günlerde tam sürüm olarak oyuncularla buluşacak. Prison Architect'in geliştirici ekibi Introversion Software, Prison Architect'ten sonraki oyunlarının sanal gerçekliğe hazır olacağını açıkladı.
 
      Firmanın kurucu ortağı Mark Morris, PC Gamer'a verdiği röportajda "Bir sonraki oyunumuzun sanal gerçeklikte oynanılmaması çok hayal kırıklığı oluştururdu." diyerek sanal gerçekliğe verdiği önemi belirtti. Buna rağmen yapımcı sanal gerçekliğin henüz yeni bir teknoloji olmasından dolayı yeni oyunun sanal gerçekliğe özel olmayacağını söyledi.
 
      Bahsettiğimiz yeni proje hakkında veya ekibin Prison Architect'i ne kadar süre daha desteklemeye devam edeceği henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili yeni açıklamalar geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com Simülasyon Prison Architect PC Prison Architect
Sniper Elite Serisinin Satışları 10 Milyonu Geride Bıraktı Ekim Ayının Ücretsiz PS+ Oyunları Açıklandı!

dingo egret!

30.9.2015 23:23:32

0
Geliştiricilerin bu teknolojiye ilgi göstermesi güzel tabi ama küçük bütçeli geliştiricilerin bu teknolojiye en azından başlangıç aşamasında göz alıcı yapımlar sunabilecekkerine inanmıyorum. Küçük bütçeli geliştiriciler için bu bir büyüme fırsatı olmakla beraber aynı zamanda yerlebir olma riski de içeriyor. Bence evvela büyük bütçeli yapımların VR hatalarından(kaçınılmaz olarak bir sürü örneğini göreceğiz bu hataların) ders alıp sonra bu teknolojiye yatırım yapmalılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prison Architect ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız