Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi

 
 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Double Eleven, devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Prison Architect 2'nin çıkış tarihini bir kez daha erteledi. Açıklanan detaylara göre oyun artık 7 Mayıs tarihi yerine 3 Eylül'de çıkacak.
 
Prison Architect 2 artık 3 boyutlu bir şekilde karşımıza gelecek 
 
 
 
Oyunun daha önce 7 Mayıs tarihinde çıkış yapması duyurulmadan önce 26 Mart’ta piyasaya sürülecekti. Şimdi ise geldiğimiz noktada 3 Eylül tarihinde yayınlanacak. Dolayısıyla ikinci kez yeni bir erteleme ile karşı karşıyayız diyebiliriz. İlk oyunu ile beraber bir hayli sevilen Prison Architect, devam oyunuyla çıtayı biraz daha yükseltmeyi hedefliyor ve tamamen 3 boyutlu modellemelere geçiş yapılıyor.
 
Prison Architect 2 adından da anlaşılacağı gibi hapishane yönetme deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor. Oyunun PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapacağını aktarabiliyoruz. Oyunun PC sürümü Steam Platformu üzerinden yayınlanacak.
 
Son olarak 4 aylık bir erteleme yaşayan yapımın performansı optimize edilecek, çökme sorunları ortadan kaldırılacak ve mevcut özellikleri iyileştirilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız