Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prime World'un Gelecek Planı Hazır

  
     Açık Beta sürecinin başlamasından bu yana geçen 1 yılda aktif oyuncu sayısı 12 kat artan Prime World için yakın gelecek planları açıklandı. RTS ve MOBA tarzlarına taze kan getiren Prime World’ün Rusya’da Yılın En İyi Yerli Oyunu seçildiğini hatırlatan Nival’in Oyun Operasyon Departman Lideri Ivan Spijarskiy, betanın ilk bir yılında pek çok yenilik yapıldığını hatırlattı.

     Spijarskiy, “Açık Beta sürecinin bir yılını doldurması bizim için çok önemli” diyerek sözlerine şöyle devam ediyor: “Bu süreç içerisinde; Dragonwald, İleri Karakol, Ana Vatan ve Kıyamet Modları, lonca sistemi, reyting sistemi, yeni yetenekler, yeteneklerin geliştirilme imkanı, yeni skinler ve kahramanlar başta olmak üzere oyuna bir çok yenilik getiren çok sayıda güncelleme yapıldı. Yine bu süreç içinde ilk Prime Turnuvası’nı gerçekleştirdik. Tüm bunlar oyunun popülaritesiyle bize dönüş yaptı. Aktif oyuncu sayımız haftalık rekorlarla artmaya devam ediyor. Biz bununla yetinmeyeceğiz ve önümüzdeki yarı yılda oyuncularımızın karşısına daha birçok yenilikle çıkacağız.”

     Başarılı yerelleştirmesi, özenli Türkçesi ve seslendirmeleriyle dikkat çeken Prime World Türkiye’ye gelecek pek çok yenilikten birkaçı şöyle:

     Oyunun teknik yönünün güçlendirilmesiyle ilgili çalışmalar yoğunlaşacak.
Prime World’e yeni kahramanlar ve görünümler eklenecek. Skinlerin büyük bölümü ilk büyük güncelleme ile eklenecek. Yeni Prime World kahramanı olan büyülü güçlere sahip güzel kız ise yaz aylarının başlarında oyuncularla tanışacak.
 
      Kaleye bir Taverna eklenecek ve bu yeni bina, oyuncunun katılımı olmadan kahramanların görev yapmasını sağlayacak.
 
     Oyunculara solo veya takım halinde, Prime dünyasının en azılı canavarlarına meydan okuma imkanı sağlayacak yeni bir oyun modu eklenecek.
 
     Grup kurarken oyuncuların 5 kişiyi daha davet etme imkanı olacak. Rakip takımlar davet edilebilecek. Reyting veya kaynakları etkilemeyecek olan bu özellikle, oyuncular loncalar arası savaşlar ve kendi turnuvalarını düzenleyebilecek, eğitim savaşları yapabilecek.

     Klan sistemiyle ilgili geliştirilmeler devam edecek. Prime World oyuncularının en çok merak ettiği Lonca Bankası projesi hayata geçirilecek. Yeni oyuncuların yeteneklerini çabuk geliştirmesi sağlanacak.

     Lonca belirli bir seviyeye geldiğinde Lider herhangi bir günü özel bayram günü ilan edebilecek ve o gün tüm lonca üyelerine bonuslar verilecek.

     Ivan Spijarskiy, “Gerçekleştirdiğimiz turnuva sadece bir başlangıçtı, oyuncularımızı yeni turnuvalar bekliyor ve bu turnuvalarda takımlar sadece oyun içi büyük miktarda ödüller değil, ayrıca önemli miktarda para için yarışacaklar” diyor. Turnuvalardaki heyecanı artırmak için, seçilmiş oyunculara turnuvalara gözlemci olarak girme imkanının sağlanacağını da hemen ekleyelim.

     Prime World’ün Açık Beta’sına katılmak için tr.playpw.com adresini ziyaret etmeniz yeterli. Spijarskiy tüm Türk oyuncuları bu harika deneyime davet ediyor ve çok önemsediği bir şeyi vurguluyor: “Hiçbir şey bizim oyuncularımız için en eğlenceli ve kendi türünün en iyi oyununu yapma isteğimizi değiştiremez.” Prime World’ün ilk betası Rusya’da başlamış, açık beta için dünya çapında seçilen ikinci ülke ise Türkiye olmuştu.

Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Prime World Nival F2P MOBA
SEGA Saturn'ün Prototipi Ortaya Çıktı Sony, Heavy Rain'den Ne Kadar Kazandı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prime World
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız