Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prime World'un Açık Betası Başladı


     Heroes of Might and Magic V, Etherlords ve Silent Storm’un yapımcısı Nival, ödüllü strateji-RPG oyunu Prime World için açık beta dönemini başlattı!

     Kapalı beta dönemindeki herkesin bir haftalık altın çağ dönemiyle ödüllendirildiği oyun, açık betadan sonra da sıfırlanmayacak, böylece oyuncular hesaplarıyla oynadıkları vakti boşa harcamamış olacaklar.

      Nival’den Alexey Semchenko“Prime World’ün Türkiye’deki varlığı bizim için önemli, Rusya’dan sonra ilk açıldığımız bölge burası” diyor ve ilave ediyor, “Yerel oyunculara en iyi tecrübeyi yaşatmayı istiyoruz, bu yüzden de Türkiye’de oynanan sürüm, Rusya’dakilerle aynı sunucuda ve dolayısıyla tüm özelliklere ve tüm içeriğe sahip. "

     Klasik üç-koridor tarzı modunun yanısıra kale inşaa etme ve kahraman geliştirme özelliklerine sahip Prime World, yakın zamanda kendine has, PvE-tabanlı Dragonwald modunu getirmiş, yapımcı Nival de oyun bulma sürelerini düşürecek önlemler almıştı.

     Kahramanları sadece pasif bonuslarla değil, yeteneklerine kadar özelleştirme fırsatı sunan Prime World, yakın zamanda eklediği karakter skinleriyle de hem farklı görünüşlerin tadını çıkarabiliyorlar, hem de karakterlerin cinsiyetlerini değiştirebiliyorlar.

     Her yetenek ve tecrübe seviyesindeki oyuncuların ilgisi çekecek oynanışa sahip Prime World, hem kadın hem erkek oyuncuların beraber oynamasını teşvik eden özelliklerle türünde farklı bir adım atıyor.

     Tamamen Türkçe olan Prime World’ün açık betasına kayıt olmak için : tr.playpw.com
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Prime World Nival F2P MOBA
Eski Mafia Yapımcısından Yeni Nesil Grafik Motoru BioShock Infinite'in Kapak Tasarımı İçin Açıklama
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CanınızCehennemee

25.8.2013 10:23:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: Keras loldan bi hafta ban yemişim bunu deneyek bakalım

Keras

10.12.2012 18:14:03

0
loldan bi hafta ban yemişim bunu deneyek bakalım

AyNaR

10.12.2012 16:01:33

0
Bize LoL yetiyo =)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prime World
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız