Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prey 2, idTech 5 Kullanmayacak

Prey 2'nin kullanacağı motor ise henüz açıklanmadı.

     Prey 2 geçtiğimiz günlerde ilk olarak Joystick dergisinin kapağından oyun severlere göz kırpmıştı. oyun ile ile ilgili bir çok dedikodu sonrasında ise oyunun yapım ekibinden, proje lideri Chris Rhinehart "Bethesda firması ile Prey 2 üzerinde çalışmaktan heyecan duyuyoruz."açıklamasını yapmış ve oyunun resmen yapım aşamasında olduğunu da doğrulamıştı. Bugün ise Prey 2'nin grafik motoru hakkında bir açıklama geldi.
 
     hatırlarsanız Prey, idTech 4 grafik motorunun modifiye edilmiş bir versiyonunu kullanmıştı. Prey 2'nin ise bu motorun gelişmişi olan ve Rage'de de kullanılan idTech 5 grafik motorunu kullanmayacağı açıklandı.
 
     Bethesda'dan Pete Hines; "Bu oyun (prey 2) bir süredir yapım aşamasında ve idTech 5 grafik motoru bu aşamada geliştirilme aşamasındaydı. Yani böyle bir seçeneğimiz yoktu." açıklaması ile idTech 5'in neden kullanılmadığını da açıklamış oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Prey 2 PC PS3 Xbox 360 FPS Bethesda Human Head Studios
Amerika'da Her 8 Evden 1'inde Black Ops Var PAX East'in Ziyaretçi Sayısı 69.000

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prey 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız