Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Polytron, FEZ'deki Hatalardan Haberdar

FEZ, 2D ve 3D dünyaları bir araya getiren sıradışı bir puzzle - platform oyunu.

   Bu aralar Xbox Live Arcade'de adından en çok söz ettiren yapımlardan birisi olan FEZ için güncelleme çalışmaları başladı. 5 yıllık yapım aşamasının ardından geçtiğimi cuma günü dijital markette satışa çıkan oyunun yapımcısı Polytron, oyuncular tarafından tespit edilen hatalardan haberdar olduklarını dile getirirken, oyunun programcısı Renaud Bédard kullanıcılardan özür dileyerek, hatalarla ilgili en kısa sürede bir yama yayınlanacağını belirtti.
 
   Bazı hataların oyunu ciddi anlamda etkilediğini dile getiren Polytron; "5 yıllık yapım döneminde olmadığı gibi, FEZ'i son 24 saat içinde 20.000 insan test etti. Beklendiği gibi de hatalar ortaya çıktı ki bazıları oldukça ciddi."
 
   Eski Xbox 360'lar ve hard disk kapasitesi düşük olan cihazlarda çalışmayan oyun ayrıca USB taşıyıcıları da etkiliyor ve kayıt dosyalarının hasarlanmasına sebep olabiliyor. Yapımcılar, oyuncuların her türlü hatayı kendilerine bildirebilecekleri support@fezgame.com mail adresini kullanmalarını rica etti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer fez polytron xbla xbox live arcade microsoft puzzle bulmaca hata yama güncelleme
Crysis 3 En Sonunda Duyuruldu! Dragon's Dogma'nın Demosu Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FEZ ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız