Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Yakalamak İçin Harika Bir Yöntem!

 
 
   Nintendo 3DS'in AR kartlarını kullanacak olan Pokemon AR Searcher oyunu, Pokemon Black & White 2 için elde etmek istediğimiz Pokemonları sıradışı bir yöntemle yakalamımızı sağlayacak.
 
   Pokemon Black & White 2'nin Japonya çıkışıyla aynı anda 3DS'de indirilebilir olarak bulunacak Pokemon AR Searcher, AR kartları ve Nintendo 3DS kamerasını kullanarak size gerçekten de Pokemon yakalama deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Bulunduğunuz mekanın sağından solundan çıkacak Pokemonlara dikkat! Yakaladığınız Pokemonları, Nintendo DS'deki yeni maceranıza aktarabilecek olmanızsa cabası. Nintendo 3DS sahipleri, Face Raiders oyununu hatırlarsa, sistemin nasıl işleyeceği konusunda fikir sahibi olmuş olur.
 
Poke topu gönderemeyeceğiz ama olsun!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ONM pokemon black&white 2 pokemon black&white game freak nintendo nintendo ds nintendo 3ds
Metal Gear Rising'in Demo Ekranı Gözüktü! Diablo® III Taksim Meydanını Salladı

- The Stig -

16.5.2012 06:57:49

-1
nintendo sana içimden çok şey söylemek geçiyor ama ben yinede kendime saklayacam..şu güzelim seriyi bize adam gibi oynattırmadın ya sene oynayama inşallah.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Black & White 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız