Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Point Blank için PBIC Kayıtları Başlıyor!

Tüm dünyada hızla gelişen online oyun ligleri ve organizasyonlarında artık Türk’ler de söz sahibi!
 
     İstanbul merkezli Nfinity Games firması tarafından Türk oyuncuların hizmetine sunulan Point Blank oyununda uluslararası turnuva heyecanı başlıyor. Şubat 2012’de Güney Kore’de düzenlenmesi planlanan Uluslararası Point Blank Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek 5 yetenekli Türk oyuncu 4 Aralık’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan turnuva ile belirlenecek. Geçtiğimiz yıl bir ilki gerçekleştiren Nfinity Games, birincisi düzenlenen Uluslararası Point Blank Şampiyonasına (PBIC) 5 kişilik DarkPassage ekibini göndermiş, ülkemizi temsil eden DarkPassage ekibi Dünya üçüncülüğü ile Türkiye’ye dönmüştü.

     İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenmesi planlanan 3 Offline Öneleme Turnuvası ve 1 Online Öneleme Turnuvasında belirlenecek 7 takım ve son Point Blank Türkiye Takım Turnuvasının şampiyonu olan DYNESTY ekibinin katılımıyla, 4 Aralık’taki büyük final 8 takımın kıyasıya mücadelesine sahne olacak! Kazanan takım’a Kore’de düzenlenecek 2. PBIC’ye katılma hakkının yanı sıra Nfinity Games tarafından 25,000 TL değerinde ulaşım ve konaklama desteği sağlanacak!
 
 
     Siz de ekibinize güveniyorsanız Point Blank oyunun resmi web sitesi olan www.PointBlank.com.tr’ye giriş yapın ve ilgili forum başlığında kaydınızı yapın!
Yüzbinlerce oyuncusu ve hızla genişleyen oyuncu kitlesi ile Point Blank Türkiye online oyun dünyasında başka pek çok ilke imza atmaya devam ediyor.

      2011 yılında 5 Türk oyuncuyu Güney Kore’deki turnuvaya yollayarak bir ilke imza atan Point Blank Türkiye, ilk resmi bayan takımını kurarak yeni bir ilke imza attı! Türkiye’nin ilk resmi Bayan oyun takımı olan “WarriorLadies” Point Blank’te bayanların gücünü göstermeye devam ediyor! “WarriorLadies”in 1-4 Aralık arasında düzenlenecek Game X oyun furaında da gösteri maçı yapması planlanıyor.


     Point Blank Türkiye’de heyecan bitmek bilmiyor! Kasım ayında Point Blank oyuncularını yeni bir heyecan bekliyor. Dinozorlar Point Blank’i ele geçirmeye geliyor!
Yeni ve heyecan verici Dino Modu ile içerisinde Dinozor görebileceğiniz ilk ve tek FPS oyunu Point Blank olacak. İnsanlarla Dinozorların savaşını konu alan Dino Mod’da ister insan olarak isterseniz de Dinozor olarak mücadele etme şansına sahip olabiliyorsunuz.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Zapetto Nfinity Games Point Blank MMO FPS
AC: Revelations'un PC Sürümünde UbiDRM Olmayacak Lineage Eternal'den Yeni Bilgiler, Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.10.2012 17:48:15

0
men azeriyem oyuncumun rutbesi [G/M] benide turnuvaya ala bilirmisiniz?

BSC Misafiri

16.10.2012 17:47:56

0
men azeriyem oyuncumun rutbesi [G/M] benide turnuvaya ala bilirmisiniz?

BSC Misafiri

13.7.2012 21:48:05

0
Saolun

BSC Misafiri

12.11.2011 12:38:33

0
la benide turnuvaya alın bgen yetenekli bir oyuncuyum rüybrm teymen 4 üncü kademe alın beni turnuvaya

YaKuBuX

10.11.2011 14:29:57

0
Bende bu oyunu oynuyorum,sağlam oyuncularımız var gerçekten.uarmy klanı çok iyi,mutlaka katılsınlar bu turnuvaya..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Point Blank
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız