Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pocky & Rocky Reshrined Xbox Series Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı ININ Games ve geliştirici Tengo Project, Pocky & Rocky Reshrined'ın Xbox Series için 7 Kasım'da Microsoft Store üzerinden yayınlanacağını duyurdu. Oyun artık yeni platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Daha önce oyun birçok platforma çıkış yapmıştı 
 
 
 
Pocky & Rocky Reshrined ilk olarak PlayStation 4 ve Switch için 21 Nisan 2022'de Japonya'da, ardından 24 Haziran 2022'de dünya çapında piyasaya sürüldü. PC sürümü ise 24 Şubat 2023'te Steam üzerinden yayınlandı.
 
Pocky ve rakun Rocky, uzun soluklu klasik nişancı serisinin son oyununda yeniden bir arada geliyor. Şeytani Black Mantle saldırırken, Pocky ve Rocky'nin bir kez daha bir araya gelmesi gerekiyor. Bu sefer yaklaşan zorlukların üstesinden gelmek için bazı yeni arkadaşlar bulunuyor.
 
8 aşamalı yüksek tempolu nişancı aksiyon deneyimi ile tüyler ürpertici düşmanlar, büyük patronlar ve çok sayıda içerik oyuncuları bekliyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pocky & Rocky Reshrined
Outcast: A New Beginning Çıkış Tarihi Açıklandı Tony Hawk’s Underground Unreeal Engine 5'te Nasıl Görünürdü?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız