Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstore, Gaming İstanbul 2017’de Oyunseverlerle Buluşacak

   Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, 2-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul 2017’de (GİST 2017) oyun tutkunlarıyla buluşacak.
 
   Playstore’un GİST 2017’ye özel olarak tasarlanan standı, bol ödüllü yarışma ve oyun turnuvalarına sahne olacak.
 
   Oyunseverlerin merakla beklediği fuardaki Playstore stadında dünyanın en çok ilgi gören oyunlarından Battlefield 1, FIFA 17 ve Dirt Rally turnuvaları, katılımcılara nefes kesici bir deneyim yaşatacak. Ayrıca sanal gerçekliği basketbol heyecanı ile birleştiren NBA 2KVR oyunu ile oyun tutkunları unutulmaz anlar yaşayacak.

   Playstore'un düzenleyeceği turnuvalar, katılımcılara hem heyecanlı anlar yaşatacak, hem de onlara hediyeler kazandıracak. Turnuvalarda dereceye girenlerin sürpriz hediyeler kazanacağı fuarda, Playstore’un gerçekleştireceği etkinliklerdeki tüm katılımcılara 10 TL değerinde Playstore indirim kodu hediye edilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Denuvo, Resident Evil 7'nin Kırılması Hakkında Açıklama Yaptı The Last Guardian'ın Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü

kaplan3461

2.2.2017 12:19:26

0
Bugün işim yok arkadaşla gideriz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız