Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Playstation 4'ün Kontrolcüsü, Xbox One Stickleriyle Çok Daha İyi"

Kontrolcünün bu halinin de göze batmadığını söyleyebiliriz.
    
     Pc oyuncuları için fare ve klavye ne kadar önemliyse konsol oyuncuları için de kontrolcüler o kadar önemlidir. TheTurboFD adlı bir reddit kullanıcısı ise , Xbox One'ın kontrolcüsündeki Analog Stick'i Playstation 4 kontrolcüsünden çok daha fazla sevmiş. Playstation kontrolcüsünde küçük bir değişiklik yapıp Amazon'dan sipariş ettiği bir çift Xbox One stick'ini Playstation gamepad'ine takmış.
 
   "Kesinlikle normal stick'ten çok daha iyi. CoD ve MGS gibi oyunlarda nişan almasını kolaylaştırıyor." Diyerek aldığı sonuçtan oldukça memnun olan TheTurboFD, sticklerin hiç sıkışmadığını ve tam oturduğunu da belirtiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Xbox One Kontrolcüsü Playstation 4 Kontrolcüsü
Eski Nesle Çıkacak Olan Assassin's Creed: Comet, Antik Roma'da Geçebilir ArcheAge İçin Yeni Alpha Davetiyeleri Gönderildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alemburda34

13.4.2014 00:40:10

0
1 ay içerisinden bu şekilde seri üretimi yan firmalardan gelir.

ygultekin82

12.4.2014 23:17:53

0
Heran saçma sapan reklam çıkıyor.

BSC Misafiri

12.4.2014 21:17:53

0
Çapraz analog forever. Paralel analogla beynimizi yıkamaya çalışıyor Sony

İdrak İstimlak

12.4.2014 19:32:43

-1
Bırakın çapraz analogları, paralel analogçular bunlar...

zakatek

12.4.2014 19:28:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Sony game pad masraflarini kısıp parayi donanima yatirmiş anlaşilan...
İlk defa sana hak verdim, gerçekten de daha iyi malzemeden üretebilirlerdi, birçok kişinin analog çubukları aşınıyor, kaç yıllık sixaxis'imde hiçbirşey yok.

Recharged

12.4.2014 17:57:45

0
Düşünüp uygulayan arkadaşı tebrik etmek gerek. Forumda ki bir çok Playstation 4 kullanıcısı, bende dahil analoglarda ki kalitesizlikten şikayetçi. Yine ben ve bir çok forum kullanıcısı bunlar için koruma tarzı ürünler alıp kullanmakta. Deneme fırsatıp olursa bende bunu deneyeceğim.

Project Scorpio

12.4.2014 17:11:08

-6
Sony game pad masraflarini kısıp parayi donanima yatirmiş anlaşilan...

Squatch_TR

12.4.2014 17:05:57

0
http://www.youtube.com/watch?v=cXyoH50xteE

Kasatka

12.4.2014 16:09:33

-2
quote:

Orijinalden alıntı: YırtıkKondom Bunu Türkler'den beklerdim
Arkadasta soylemis, Turklerin yada turk genclerinin sorunu ne biliyor musun hocam. PAra, Ozgur olamamalari, her daim kisitlanmalari ve imkanlarinin neredeyse sifir olmasi. Ama avrupa ve ABD gibi ulke ve kitalarda yasayan genclerin cogu (Avrupada yasiyorum ) okul hayatlari boyunca egitim burslari alirlar (400 ila 700 euro arasi) O yuzden kendilerini sIKMAYA para biriktirmeye vs gerek duymadan RISK ALABILIRLER. ANcak bizim ulkemizde ki bir genc zaten 6 ayda biriktirdigi bir urune tornavida degdirmeyi kendine batirmaya yegler. Ben her zaman babam tarafindan cok dayak yedim.Neden biliyor musun hocam. Hep bir seyler yapmak isterdim parcalarla cihazla calismayan atil seylerlerle yuruyen araba vs ancak babamin bana bakis acisi hep MAL bu oglan, neden sende diger cocuklar gibi degilsin neden normal cocuk olamiyorsun ki`` ydi. Benim gibilerinin binlerce hatta daha fazlasi oldugunu biliyorum ancak bizim ulkemizde de yuzde 80 ni JAPONYA da yuzde 20 si ise ABD de bulunan bilim okullari (sehirde bir yerde aynen kutuphane gibi bir yapi ve sen kucukken istedigin zaman oraya gidip kendi kisisel elekrik, elektronik hoby yada ugraslarinla orda mesgul olabiliyorsun) olsaydi bizde su an uzaktan izlemek yerine BASTON DYNAMIC gibi firmalar cikarabilirdik. RIca ediyorum youtube girip japonlarin urettikleri cocuklar icin olan sekerlemelere onlarin ILGINC evet unboxinglerine bakin. Cocuk sekerlemeyi aliyor cikariyor sonra ordan direkt sekerleme cikmiyor, ordan bir kac bolumlu bir kab iclerinde bir kac toz bir kac cubuk vs cikiyor ve siz onlari su ile karistirip kendiniz sekerlemenizi yapiyorsunuz. Ilk bakista cok aptalca gelebilir ancak cocuklugunuzu hatirlayin ve su an cocugunuz varsa yada yakinlarinizda varsa onlari bir inceleyin,. Biz cocuklugumuzda oyuncagimizi kendimiz yapardik ok yay kilic araba vs vs ama su an cocuklarda uretkenlik namina bir sey kalmadi hep hazir. tableti ver eline gun boyu ona baksin ama sonuc ? Iyice zaten yetistirme tarzi olarak anne babaya bagli bir cocugu daha da korlestirme./ Devletimiz cok yasasin ancak egitim gercekten ama gercekten askeriye kadar VAKITleri bosa harcama uzerine kurulu. Bir sey yaptiralim bos durmasinlarda mantigiyla ortaya cikmis bir egitim sistemi ve mufredati. Neyse uzun oldu. 2 oglum var biri 3 yas digeri 3 aylik ve elimden geldigince teknolojinin kamera arkasina (tam uygun terim olmadi , demek istedigim kullanici degil teknoloji uretici) cekmek icin elimden geldigince cabalayacagim. Millet bir oy verince ulke degisecek dusuncesine inanadursun ben cocuklarimi ULKESINE donanimlari ile becerileri ile gercek hizmet edebileceklerini asilayacagim. Uzun oldu kusura bakmayin.

atheet

12.4.2014 16:06:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely
alıntı:

Orijinalden alıntı: YırtıkKondom

Bunu Türkler'den beklerdim

Türkiye'de DS4 ve Xo controller 210 lira kardeş şimdi alıp deneyeyim desen çalışmazsa 400 lira gider. Çalışsa bile Türkiye'de bunu yapmak bir lüks.
adam kol almamış sadece stickleri almış.bunlar yani http://www.amazon.com/gp/product/B00IZSTNKW/ref=oh_details_o02_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

StrangerLovely

12.4.2014 15:20:12

+1
quote:

Orijinalden alıntı: YırtıkKondom Bunu Türkler'den beklerdim
Türkiye'de DS4 ve Xo controller 210 lira kardeş şimdi alıp deneyeyim desen çalışmazsa 400 lira gider. Çalışsa bile Türkiye'de bunu yapmak bir lüks.

YırtıkKondom

12.4.2014 15:08:25

0
Bunu Türkler'den beklerdim

Mactavish-

12.4.2014 14:04:54

+1
Güzel fikir aslında. Ben DS4 de birtek analogları beğenmedim, çok küçükler.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız