Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus Eylül Ayı Ücretsiz Oyunları

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus abonelerine özel Eylül ayının ücretsiz oyunlarını duyurdu. Oyunlar, 7 Eylül'de kullanıcıların erişimine açılacak. (7 Eylül - 4 Ekim)
 
PlayStation 5
 
- Overcooked: All You Can Eat! (Team17): Overcooked!, Overcooked! 2 ve tüm ek içerikler bu leziz nihai sürümde geliştirilerek bir araya getiriliyor.

Git gide tehlikeli ve anlaşılmaz hâle gelen mutfaklarda geçen yüzlerce seviyede iş birliği içinde yemek yapma kaosunun keyfini çıkar.
 
PlayStation 4
 
- Hitman 2 (Io Interactive): HITMAN 2'de dünyayı dolaş ve egzotik tatil yörelerinde hedeflerinin peşine düş. Dünyanın en yaratıcı suikastçisi Ajan 47, asfaltın güneşten eridiği caddelerden karanlık ve tehlikeli yağmur ormanlarına kadar hiçbir yerde hedeflerine rahat bir nefes aldırmıyor.
- Predator: Hunting Grounds (Sony Interactive Entertainment): Predator: Hunting Grounds, Predator'ın en zorlu avların peşine düştüğü Güney Amerika ormanlarında geçen sürükleyici ve asimetrik bir shooter oyunudur.

Elit Fireteam üyesi olarak oynayın ve Predator sizi bulmadan paramiliter görevler tamamlayın. Alternatif olarak, Predator rolünde oynayarak en değerli avınızı yakalayın; çeşitli ve ölümcül uzaylı teknolojilerinden seçerek ödüllerinizi teker teker toplayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Başında Gelecek Oyunlar The Legend of Tianding 28 Ekim'de Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yaratıc1KLAVYE

2.9.2021 11:43:55

0
Son 2 aya göre bu ay bayağı iyi.

lamuarte

2.9.2021 00:25:26

0
Amazon da knockout city'yi veriyor. Aşırı sevindim buna
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız