Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus Classics Kataloğuna Resident Evil Director's Cut Geldi

 
 
Capcom, yeni PlayStation Plus hizmetinin yayında olduğu bölgelerde PlayStation Plus Classics Kataloğu'nun bir parçası olarak PlayStation 5 ve PlayStation 4 için Resident Evil Director's Cut'ı yayınladı. Oyunu Ayrıca 9.99 dolar karşılığında ayrı olarak satın alabilirsiniz.
 
Yeni Plus hizmeti 22 Haziran'da Avrupa'da yayınlanacak. Bu bölgede mevcut olacak oyunlar henüz açıklanmadı. 
 
Orijinal olarak PlayStation konsolunda yayınlanan, geri sarma, hızlı kaydetme ve özel video filtreleriyle geliştirilmiş Resident Evil Director's Cut'ı deneyimleyin. 
 
Racoon Şehri Polis Departmanı'nın bir dizi tuhaf cinayetle ilgili soruşturmasıyla başlayan olaylar sizi korkunç canavarlar, ölümcül tuzaklar ve anlatılmamış gizemlerle dolu terk edilmiş bir malikaneyi keşfetmeye mecbur bırakır. Hayatta kalmayı başarabilecek misin? 
 
PS Store sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
Xbox + Bethesda sunumunda gösterilen oyunlar: Starfield, Diablo IV ve daha fazlası Sonic Frontiers için Yeni Oynanış Fragmanları Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız