Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platinum, Sega ile Ortaklığını Sürdürmek İstiyor

 

 

 

    Platinum Games, Sega ile dostluğunu sürdürmeye can atıyor. Bizzat Platinum Games'in Develop'a verdiği röportaj sonucu çıkan bu bilgi sonucu 2 devin güzel oyunlarının devamı gelebilir düşüncesini doğuruyoruz.
 
    Sega, şimdiye dek Platinum ile birlikte 4 adet oyun yayınladı: Wii için Madworld, PS3 ve Xbox 360 için Bayonetta, DS için Infinite Space ve son olarak Xbox 360 ve PS3 için bu hafta çıkışını yapan Vanquish! 

    Vanquish ile şu andaki geçerli olan anlaşmanın sonuna gelindi ama Platinum'dan Atsushi Inayaba, Sega ile yeni bir anlaşma yapmak için iletişim halinde olduklarını açıkladı:
 
    "Evet, haklısınız, anlaşmamız dahilinde 4 oyun yaptık. Ortaklığımız harikaydı ve şimdi yine Sega ile iletişim hailndeyiz, ancak şimdilik net bir şey söyeleyemiyoruz. Platinum Games'i oluşturduğumuzda, elbette bir çok yayıncı ile konuşuyorduk, fakat Sega bize oyun geliştirme konusunda en büyük özgürlüğü teklif etti. Bence ortaklığımız harikaydı ve ben destekleri için onlara minnettarım."
 
    "Gelecekte olacak ortaklığımız için, tabi ki, bu sadece bizim tek başımıza karar verebileceğimiz bir şey değil. Sega'nın bir duruşu var, bizim de öyle, ama Sega bizden bir şeyler yapmamızı isterse, teklifi kabul edebiliriz." 
 
    Sega ile Platinum çok güzel işler yapıyorlar, şimdiye kadar ki oyunları kimseyi hayal kırıklığına uğratmadı, eğer oyuncuların yararına bir sonuç söylememi istiyorsanız, bunlardan biri kesinlikle Sega ve Platinum'un ortaklığının devam ederek yeni yapımlara yelken açmasını derim.
 
 
 
Develop

Bu haberin bağlantısı
URL
Vanquish Platinum Games Shooter Shinji Mikami Resident Evil anlaşma
New Vegas'daki Bugların Sebebi Belli Oldu James Bond: Blood Stone için Demo Planı Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

24.10.2010 00:03:56

0
Platinum kalsın Sega'nın yanında yoksa harbi gidecek SEGA..

darkmel

22.10.2010 21:40:26

0
bence capcoma dönmesinler öyle yaparlarsa tükürdüklerini yalamak olur;ama capcomun elinden devil may cry,resident evil,dino crisis ve onimusha nın isim haklarını alsınlar,diğer oyunları da capcom mahvetmeden mikami ve hideo kamiya nın oyunların isim haklarını ne yapıp edip alması lazım,çünkü arkasında bizim gibi bi fan kitlesi var oyuna aç:P

HyDro-X-GEN

22.10.2010 21:12:59

0
Genel olarak bakıldığında Vanquis,Bayonetta Fln.. Gerçketen Güzel çalışmalar açıkcası ortaklıklarının devam etmesini isterim.. (Eyer Böyle Çalışmalara devam ediceklerse..)

Repercussion

22.10.2010 20:41:53

0
Bana göre Platinum tekrar Capcom'a dönsün. Şu DMC'yi filan tekrar adam etsinler...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vanquish
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız