Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platinum Games, Anarchy Reigns'i Duyurdu

Online modda savaşçılar resmen birbirine girecek

    Bayonetta ve Vanquish gibi oyunlarla beğeni toplayan Platinum Games yeni oyunu Anarchy Reigns'i duyurdu. Bu oyun daha önce Japonya için Max Anarchy adıyla duyurulmuştu.
 
     Geliştirilmesine iki yıl önce başlanan oyun Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak. Platinum Games yetkilileri Anarchy Reigns'i "Dövüş oyunu" olarak tanımlıyor.
 
     Sıkı bir offline hikaye modu olacağı söylenen oyunun en büyük  özelliği ise Online modu olacak, çünkü online modda karakterimizi seçip diğer oyunculara karşı savaşmaya başlayacağız. FPS ve TPS'lerde sıkça rastladığımız bu duruma bir dövüş oyununda rastlamak ilginç.
 
      Oyunun online modunda Wii için geliştirilen Mad World'ten Jack'in de oynanabilir karakter olduğunu görüyoruz. Bayonetta da bu oyunda olursa şaşırmayacağız.
 
       2011 yılının Sonbahar aylarında piyasaya çıkacak oyunun ilk ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Aksiyon Online Platinum Games Sega PS3 Xbox 360
Mass Effect 2'nin PS3 Sürümüne Yama Geliyor Yüksek Çözünürlüklü Yeni NFS: Shift 2 Görselleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkroyal7

29.1.2011 02:57:10

0
sen korsan kullanınca onların cebıne para gırmıyor... buyuzden senı onemsemıyorlar... buyuzden pc ye bıle çıkartmıyorlar oyunlarını ..

atahan12

28.1.2011 11:34:21

0
Orjinal almak için neden kalmıyorki.Ne farkı var?Yahu yapılan crack vb gibi şeyler ile multiplayer sorunu bile kalmıyor genellikle.Ayrıca konsollarda da korsan sorunu var.Bazı oyunlar tabi konsollorda daha güzel oluyor(örneğin god of war )Ancak bu ayrımı artık çok sık yapıyorlar.Bazı oyunlar pc ye demo bile çıkarmazken nasıl pc de çok satmasını beklesin?İlk önce önem göstermeli.

darkroyal7

28.1.2011 00:14:38

0
konsolun.... oyunu kaldırmama gıbı bır sorunu yok .... konsolda orjınal kulllanımı pc ye oranla çok çok fazla...ve konsolda daha kalıtelı oynanıyor... pc de korsan kullanımı yuzunden.. onem gostermıyorlar..

atahan12

27.1.2011 20:06:35

0
Pc ye çıksa şaşardım.Yahu bütün konsollardan daha uzun süredir ayakta duruyor, her evde var , çoğu oyun bununla yapılıyor , normalde klavye ve mouse i bulunmasına rağmen joystick vb takılabiliyor pc ye ama hala önem gösterilmiyor.Ne bu çektiğimiz arkadaş!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anarchy Reigns
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız