Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platform Oyunu DreamWorks Trolls Remix Rescue, Konsollar ve PC için duyuruldu

 
 
Yayıncı GameMill Entertainment ve geliştirici Petit Fabrik, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için 3D platform oyunu DreamWorks Trolls Remix Rescue'u duyurdu. Oyun 2023'ün sonlarına doğru çıkış yapacak. 
 
DreamWorks Trolls Remix Rescue, standart fiziksel ve dijital sürüm olarak yayınlanacak. 
 
DreamWorks Trolls Remix Rescue'da Trolls Kingdom'ı felaketten yalnızca oyuncular kurtarabilir! Oyuncular, Troll'lerin müzikal uyumunu sonsuza dek değiştirmeye çalışan melodik bir dehayı durdurmak için Poppy & Branch's Pop Village'dan Barb's Volcano Rock City ve Cooper's Vibe City'ye kadar Trollerin büyülü dünyasında seyahat edecek.
 
Poppy, Branch ve daha fazlası gibi sevilen Trol karakterleri olarak oynayabilecekler. Oyuncular ayrıca zıplayabilir, keşfedebilir, dans edebilir ve "Hair-Jitsu" sanatında ustalaşmak için kendi Trollerini yaratabilirler!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Platform DreamWorks Trolls Remix Rescue
Capcom, Grafik Stüdyosu Swordcanes Studio'yu Satın Aldı Gamescom 2023'ün Uygulaması Yeni Bir Half-Life Duyurusunu Sızdırdı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız