Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planetside 2 için PlayStation Plus Üyeliği Gerekmiyor


    Sony daha önceki açıklamalarında free-to-play oyunlar için Playstation Plus üyeliğinin zorunlu olmayacağını belirtmişti. Sony'nin PC'de oldukça popüler olan Free-to-play FPS oyunu Planetside 2'nin PS4 sürümünde PS Plus üyeliğinin gerekmediği açıklandı.
 
    Planetside 2'nin Playstation 4 sürümü muhtemelen yaz mevsiminde yayınlanacak. Oyunun E3 fuarında oynanabilir olarak sunulacağını da belirtelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Planetside 2 Sony Online Entertainment Sony MMO-FPS F2P Free-to-Play
Forza Motorsport 5: Racing GOTY Edition Duyuruldu Bölüm Sonu Canavarı E3 2014'te Canlı Yayınla Karşınızda Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rcpyksl

7.6.2014 13:42:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri favori oyunumdur PC de uzun süredir oynuyorum şu sıralar bf4 e sardım yalnız ama kimse bana battlefield serisini takım oyunu istiyor diye yutturmaya çalışmasın planetside 2 oynadıktan sonra. bf yada cod serisinin aksine çok daha fazla takım oyunu gerektiren bir oyun
İşte bizde BF de takım oyunu oynamayan kendine buyruk gezenlerden şikayetçiyiz..BF ekibinle takım kurup girip oynayacağın bir oyun ama bakıyoruz tüm takıma 32 kişiden sadece bizim gibi tim olan 1 grup daha var yada yok geriye kalan 20 küsür kişi başına buyruk takılıyor oyunda..Biz misal c yi alıyoruz tüm bölgeler düşmanda eee biz hepsini nasıl alıcaz bu diğer adamlar ne yapıyor ? Takım oyunu olmalı bf de ama yok maalesef takım oyunu olmadan da oynanıyor.Ama takım oyunu ile oynayan bambaşka bir tat alır.

BSC Misafiri

6.6.2014 21:27:56

0
favori oyunumdur PC de uzun süredir oynuyorum şu sıralar bf4 e sardım yalnız ama kimse bana battlefield serisini takım oyunu istiyor diye yutturmaya çalışmasın planetside 2 oynadıktan sonra. bf yada cod serisinin aksine çok daha fazla takım oyunu gerektiren bir oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planetside 2
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız