Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlanetSide 2'de Platformlar Arası Karakter Aktarma Özelliği Bulunmayacak


     PC için çıkmış olan PlanetSide 2 bildiğiniz gibi PlayStation 4'e geliyor. Oyundaki karakterlerini PC'den PlayStation 4'e aktarmayı düşünen oyuncular maalesef tam olarak bunu gerçekleştiremeyecekler.
 
     Geliştirici firmanın açıkladığına göre oyunda platformlar arası karakter aktarma özelliği bulunmayacak fakat firma PC'den PS4'e geçen oyunculara bir çeşit teselli ödülü verilecek.
 
    Geliştirici firma SOE'nin baş tasarımcısı Luke Sigmund bu durum hakkında şunları söyledi: "Tam olarak ne yapacağımızı kararlaştırıyoruz. Bu konu hakkında daha fazla bilgiyi sonra açıklayacağız. PC'den PS4'e geçen oyunculara eşyalar vereceğiz. Güzel bir silah gibi bir şey." 
 
     PC üzerinden aldığınız eşyalar için de Sony hala bir karar vermiş değil. BU eşyaların aktarılabilir olacağı da hala kesinleşme aşamasında. Bahsettiğimiz eşyalar sadece PC'den PS4'e geçen oyunculara değil PlayStation Plus üyelerine de verilecek. PlanetSide 2 için henüz bir çıkış tarihi yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Planetside 2 Sony Online Entertainment Sony MMO-FPS F2P Free-to-Play
Battlefield 4'ün Dragon's Teeth Paketinin Ayrıntıları Açıklandı Steam Yaz İndirimleri: İkinci Gün

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planetside 2
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız