Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pillars of Eternity II: Deadfire'ın İkinci DLC'si Seeker, Slayer, Survivor 25 Eylül'de Çıkacak

 
Obsidian Entertainment, Pillars of Eternity II: Deadfire'ın yeni indirilebilir içeriği Seeker, Slayer, Survivor'ın 25 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu.

Seeker, Slayer, Survivor antik kalıntıları araştırma görevi için daha önce keşfedilmemiş bir adada geçecek savaş odaklı bir genişleme paketi olarak tanımlanıyor. Oyuncular ekibinin savaşçılık yeteneklerini ve komutan olarak kendi taktiksel becerilerini test edecek.
 
Seeker, Slayer, Survivor Pillars of Eternity II: Deadfire'ın ikinci indirilebilir içeriği. İlki Beast Of Winter 2 Ağustos'ta çıkmıştı ve Seeker, Slayer, Survivor'dan sonra üçüncüsü The Forgotten Sanctum Kasım'da çıkacak. Bu üç indirilebilir içerik de Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition'a dahil. Oyunun standart sürümüne sahip olanlar bu indirilebilir içeriklere Season Pass ya da her birini bağımsız olarak satın alarak erişebilirler.
 
Pillars of Eternity II: Deadfire şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 2018 sonlarında PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak.

Seeker, Slayer, Survivor için yayınlanan teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Achtung! Cthulhu Tactics için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Cygames Yeni Bir Zone of the Enders Oyunu Yapmak İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

8.9.2018 11:11:03

0
Gözünüzü sevem şu yükleme sürelerini de düzeltin. Unity ile gelen her oyunda aynı sorun var. Bir tek Wasteland 2'de düzgün çalıştığını gördüm.

BSC Misafiri

7.9.2018 17:28:18

0
Bekliyoruz bakalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız