Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Piksel grafikli aksiyon macera oyunu Lunark'ın çıkış tarihi açıklandı

 
 
Yayıncı WayForward ve geliştirici Canari Games tarafından oyunculara sunulacak olan yandan görünümlü aksiyon macera platform oyunu LUNARK'ın çıkış tarihi açıklandı. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için 30 Mart'ta yayınlanacak. Türkiye fiyatı henüz belli değil.
 
Oyunun fiziksel standart ve koleksiyoncu sürümleri de Limited Run Games aracılığıyla PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürülecek. Oyunun Avrupa fiyatı 19.99 dolar olacak.
 
Piksel grafikli aksiyon macera oyunu
 
 
 
Totaliter bir rejime karşı bir isyanın ortasında geçen Lunark oyununda ortalığın kaosa sürüklendiği görebilecek ve biz de bu aksiyon içerisine dalabileceğiz. 90'ların klasiklerinden ilham alan bu oyunda sinematik bir platform deneyimi bizleri bekliyor olacak. Bu piksel grafikli oyunda etrafta gezinebilecek, gizemli yerleri keşfedebilecek, koşabilecek, zıplayabilecek ve ateş edebileceğiz. 
 
Lunark bizlere tek oyunculu bir deneyimi sunacak ve keşfedebileceğimiz 12 farklı bölümü aktaracak. Oyun içerisinde renkli bir sanat stili bizlere sunulacak ve piksel grafiklerle beraber maceraya atılacağız. Oyunda arka planda bir hikaye anlatılacak ve bu hikaye ara sahnelerle beraber desteklenecek.
 
Lunark yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lunark piksel platform aksiyon macera
Clash: Artifacts of Chaos için yeni oynanış fragmanı yayınlandı Sea of Thieves'e dayalı bir masa oyunu geliştiriliyor

BSC Misafiri

5.3.2023 23:27:17

0
bağımsız piksel grafikli diye yuttura yuttura arcade oyunlarını günümüze geri sokmayı becerdiler baya baya inanılmaz .d
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız