Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Peter Molyneux'dan Kinect'e Sitem!


     Bir zamanlar Kinect için duyurulan ve büyük ses getiren "Milo" prototipinin başında olan Peter Molyneux, Kinect'i gereksiz olarak tanımlarken Xbox One'ın Kinect'i içermeyen sürümünün bulunmamasını "Şaka gibi!" diyerek yorumluyor.
 
     Molyneux, "Kinect bana gereksiz bir şeymiş gibi geliyor. Belki de İngiltere'de aygıtın televizyon özelliklerini yeterince kullanamıyor olduğumdandır fakat gün geçtikçe bu bana şaka gibi geliyor. Oğlumla beraber oturup Kinect'e öylesine şeyler söylüyoruz fakat bu şey çalışmıyor. Microsoft, Kinect'i kutudan çıkararak fiyat düşüşüne gidebilir. Bunu yapmamaları düşünülemez bir şey olur! " diyerek bir zamanlar oyunlarda yeni bir dönem olarak tanımladığı Kinect'in ne kadar gereksiz olduğunu vurguluyor.
 
     Öte yandan Microsoft'un yeni başkanını Phil Spencer ise müşterilerin geri dönüşlerine oldukça önem verdiklerini fakat Kinect'siz bir Xbox One sürümünün şu an için oyuncuların önceliği olmadığını söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com Kinect Xbox One Peter Molyneux
Nintendo Yeni Mario Oyununu Onayladı Dark Souls II 1.04 Güncellemesi ile Dengeler Değişiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.4.2014 18:06:05

0
Kinecti Xbox One ile birlikte satmaları iyi bir şey. Çünkü daha çok Kinect oyunu görebileceğiz bu şekilde.

Kasatka

9.4.2014 17:37:39

+3
kinect nasil konsol donanimindan yemiyor? gpu nun yuzde 10 shaderini ben mi yedim ?

SkYHawKTR

9.4.2014 13:53:11

0
Bu adam Milo olayından sonra Microsoft'a sinir yapmış bence... Peter bence Black & White ile filan uğraşsın boşversin kinect'i filan.

Noctis_Strife

9.4.2014 13:41:06

0
Microsoft'un parasını yerken ne güzeldi değil mi Peter? Böyle laflarla zaten düşmüş olan kaliteni iyice düşürüyorsun...

zero2900

9.4.2014 13:24:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 Yahu kinecti cikarmak sacmalik olur..zaten donanimi kinect zimbirtisi yuzunden dusuk tutmadilarmi?? Bu zimbirti makinanin gucunden yemiyormu?? Ne diye cikaracaksinki mademki gucunden yedi makinanin dursun yaninda islevselligi olmasada dursun..vuracan kirbaci.. :)
Kinect makinanın donanımını kullanmıyor kendi işlemci ve veri yoluna sahip. Kaldıki 360 da zaten kinect zorunlu değildi. Peter amcaya gelince ortalığı hype ettiği projesi yalan çıktı... Black And White tarihe gömüldü (ne yazıkki) yaptığı saçma sapan proje bazlı oyunalr ve fable ortada. Kısacası bu adamı dinlemeye lüzum yok...

alican88

9.4.2014 11:58:05

0
Yahu kinecti cikarmak sacmalik olur..zaten donanimi kinect zimbirtisi yuzunden dusuk tutmadilarmi?? Bu zimbirti makinanin gucunden yemiyormu?? Ne diye cikaracaksinki mademki gucunden yedi makinanin dursun yaninda islevselligi olmasada dursun..vuracan kirbaci.. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız