Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Patcher: Wii U Microsoft'u Endişelendirmiyor

Nintendo'nun Wii U oyunları çok can yakabilir
     Ünlü analist Michael Patcher, Nintendo'nun yeni konsolu Wii U ile ilgili bir açıklama yaptı ve Microsoft'un bu konsola bakış açısını anlattı. Ona göre Microsoft, Wii U'yu ciddi bir rakip olarak görmüyor.
 
      Sony ve Microsoft'un Nintendo'nun yeni konsolunu önemsemediğini, çünkü Nintendo'nun yeni neslinin onların şimdiki nesil konsollarına eşdeğer olduğunu söyleyen Patcher, özellikle Microsoft'un Wii U'yu hiç önemsemediğini belirtiyor. Bunun nedeni ise Microsoft'un Wii U'yu Xbox 360'ın tablet kontrolcü takılmış sürümü olarak görmesiymiş. Üstelik Patcher 
Wii U'nun Xbox 360'ın piyasaya çıktığı dönemdekinden daha yüksek bir fiyata raflardaki yerini alacağını düşünüyor.
 
      Patcher'ın bu sözlerinden kendisinin de Wii U'yu küçümsediğini sezmiyor değiliz. Bize göre Patcher Wii'nin grafiklerinin Xbox 360 ve PS3'e göre çok daha geride olmasına rağmen yakaladığı başarıyı gözardı ediyor. Üstelik son dönemlerde şöyle bir ayrımın ortaya çıktığını da unutmuş gibi Next Gen (Sonraki nesil) ve New Gen (Yeni Nesil).
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Nintendo Wii U Konsol Console Patcher
XCOM: Enemy Unknown'dan Yeni Görseller DC Universe Online'a 2.3 Milyon PS3 Oyuncusu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

13.1.2012 00:43:08

0
İkisisde farklı Wii-U yine Wii deki gibi Casual oyuncuları hedef alıcak.Ms da Hardcore oyuncuları.

stun

12.1.2012 17:44:04

0
Witchdoktor 12.01.2012 12:21:31 ozaman ço k yenılıkçıydı hareket algılayıcı kontroller vardı move ve kınect çok sonradan çıktı.. ama şimdi ellerınde ne var tablet controller hariç :?

cahitdikici

12.1.2012 14:13:55

0
evet zamanında wiiyi önemsememişlerdi sonuç ortada

Sir Maximus is BACK

12.1.2012 12:32:11

-1
quote:

Microsoft'un Wii U'yu Xbox 360'ın tablet kontrolcü takılmış sürümü olarak görmesiymiş.
Çok doğru bir tespit bence de.Endişelenmemesi lazım MS'un zaten.

Witchdoktor

12.1.2012 12:21:31

0
Zamanında Wii'yi de dikkate almamışlardı ama bu jenerasyonda en çok satan konsol Nintendo Wii ve Nintendo DS oldu. En çok satan oyunlar listelerinde de ilk 10'da mutlaka birkaç Wii oyunu bulunur. PS2 ve Gamecube'den biraz daha güçlü olan ve HDMI çıkışı dahi olmayan bu konsolun neden bu kadar başarılı olduğunu MS ve Sony biraz daha irdelesinler artık. Demek ki eğlencelilik ve 'casual gamer' konularında Wii bir açığı kapatıyor, her şey grafik kalitesi değil. http://www.vgchartz.com/

stun

12.1.2012 12:15:02

0
wii yenilikçi çok iyi bir konsoldu ama artık move ve kinect te var... şimdi napacak :? tablet koyarak kontrolcuye çok fark yaratamaz ... ustelık casual oyuncu konsolu olması da var... yeni nesıl konsollar çıkana kadar( xbox720-ps4) hardcore oyunları barındırabılır belkı.. BELKI '' ondan sonra :? hiçbir yenılıgı olmadan move ve kınectlede başa çıkabılecekmı :?

BSC Misafiri

12.1.2012 10:43:02

0
efendım wıı zımbırtısı casual oyuncu konsoludur o yuzdende ps ve ms nın rakıbı olmaz dogru soylemıs.yanı hıc etkılemez yalnız sunu soyluyum satıslar guzel 720 ve ps4 e daha erken gecmesınler quad hd tvler oturmadan dandık bır ekran kartı takmak pahalıya patlar.ps3 full hd desteklıyor ne oluyor ben oynadım yalan hd ye yakın pıksel goruntusu alıyorsunuz sallamasyon laflar.

supermariooooo

12.1.2012 09:27:40

0
Üstelik son dönemlerde şöyle bir ayrımın ortaya çıktığını da unutmuş gibi Next Gen (Sonraki nesil) ve New Gen (Yeni Nesil). doğru bir çıkarım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız