Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Parkur Oyunu STRIDE: Fates, PS VR2'ye Geliyor

 
 
Geliştirici Joy Way, sanal gerçeklik parkur oyunu STRIDE: Fates'in PlayStation VR2 için yayınlanacağını duyurdu. Ancak şuan için bir çıkış tarihi açıklanmadı.
STRIDE: Fates ilk olarak Quest 2 ve 3 için 9 Kasım 2023'te piyasaya sürüldü.
 
Distopik Airon Şehri'nin gecekondu mahallelerinde, besin zincirinin en altında büyüdüğünüz için altın bir çıkış biletiniz var.

Hayatta kalmak ve SkyChase'in seçkin polis güçlerinde basamakları tırmanmak için çetelerdeki güç değişimleri, kirli aile kavgaları, kurumsal sırlar, yasak teknoloji ve çok daha fazlasıyla uğraşmanız gerekecek. Kaderiniz bu hikayedeki diğer rengarenk karakterlere bağlı. Kadere razı mı olacaksınız yoksa ona karşı mı savaşacaksınız?
 
Yeniden çalışılan STRIDE Engine, bağımsız sanal gerçeklik üzerinde ileri düzeyde grafik, fizik ve etkileşim sunmakta. Orijinal STRIDE'ın her yönünü geliştirildi. Koşarken, savaşırken, karakterlerle etkileşime girerken veya bulmaca çözerken teknolojide büyük bir sıçrama bekleyebilirsiniz. 
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Parkur STRIDE: Fates PS VR2
Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon 27 Haziran'da Batı için Çıkış Yapıyor Dragon’s Dogma 2'de Yüksek FPS Alın: DLSS 3 Modu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız