Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pantheon: Rise of the Fallen'ın Yapımı Devam Ediyor


    EverQuest'in tasarımcısı Brad McQuaid'in yeni MMO-RPG projesi Pantheon: Rise of the Fallen geçtiğimiz dönemde Kickstarter'a sunulmuştu. Bağışlar açısından çok da iyi gitmeyen oyunun Kickstarter'ı başarısız olmuştu. Gelen haberlere göre Pantheon'un yapımı, başarısız geçen Kickstarter'a rağmen devam ettiriliyor.
 
    Yaptığı açıklamalarda McQuaid, daha yavaş bir hızda yapım sürecinin devam edeceğini belirtti. Ekibin küçülmeye gittiğini söyleyen Brad McQuaid, bundan sonra daha 'gönüllü' isimlerle çalışacağını söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
pantheon brad mcquaid pc mmorpg
Bu Konsept Tasarımın The Last of Us 2 ile İlgisi Olabilir mi? (Güncelleme) Uygun Bir Yapımcı Bulunduğunda Avengers Oyununu Görebiliriz

BSC Misafiri

5.5.2014 10:10:44

0
İyi hoşta bu projeyi diğer mmorpg oyunlarından ayıran özellikler ne? Oynanış,pvp, sistemine ne gibi yenilikler getiriceksin ? ilgi çeken oyunlar hakettiği ilgiyi görüyor zaten.Keşke aklındakileri oyuncularla paylaşsaymış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız