Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pagan Online, Offline Oluyor

 
Hızlı tempolu hack-and-slash aksiyon rol yapma oyunu Pagan Online, offline oluyor.
 
Yayıncı Wargaming.net ve geliştirici Mad Head Games, Pagan Online'ın çok oyunculu sunucularının 4 Ağustos'ta kapatılacağını ve güncelleme ile birlikte oyunun sadece tek oyunculu bir oyuna dönüşeceğini duyurdu.
 
Pagan Online oyuncuların çok fazla ilgisini çekmeyi başaramadı. SteamDB verilerine göre erken erişim sürecinde en fazla 3,030 eş zamanlı oyuncu sayısını gördü. Tam sürüm ile bu sayı daha da düştü ve bu hafta içindeki en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı sadece 14. Basından ve oyuncularda da pek iyi yorumlar almadı.
 
Pagan Online geçici olarak Steam üzerinde satıştan kaldırıldı. 4 Ağustos'ta tekrar ulaşılabilir olacak. Pagan Online'ı satın almış kullanıcılara Wargaming'in oyunları için ücretsiz oyun içi içerikler hediye edilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Cyberpunk 2077 Konsept Görselleri Westbrook Semtini Gösteriyor Avengers: Endgame’in Yönetmeni, MCU’nun Wolverine’e Henüz Hazır Olmadığını Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

9.7.2020 04:47:18

0
Hack & Slash bekleyen oyuncular nedense Path of Exile'dan bihaber. PoE gerçekten o h&s açlığını bastırabilen bir oyun. Benim gibi bu türe ilgisi olmayan (önceden) kişiyi bile kendine çekti. 2200 saate yakın oynama sürem var. Ayrıca her şeyiyle ücretsiz ve 3 ayda bir yepyeni içeriklerle geliyor.

BSC Misafiri

8.7.2020 18:46:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: Shovel Knight kaliteli bir H&S e aç insanlar ama açlığı doyuracak bir oyun gelmiyor illa 15 yılda bir diablo çıksın diye mi bekliyecez, wolcen dan umutluydum oda elimizde patladı 40 saat oynadım bıraktım
Path of Exile açık kollarla bekliyor hack and slash oyun arayanları. Hiç oynamadıysan sana da öneririm. Şu an oynayabileceğin en iyi h&s.

Shovel Knight

8.7.2020 16:44:50

0
kaliteli bir H&S e aç insanlar ama açlığı doyuracak bir oyun gelmiyor illa 15 yılda bir diablo çıksın diye mi bekliyecez, wolcen dan umutluydum oda elimizde patladı 40 saat oynadım bıraktım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız