Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pac-Man Championship Edition 2 Ücretsiz

 
Bandai Namco, corona virüsü sebebiyle insanların evde kalmasını teşvik etmek amacıyla Pac-Man Championship Edition 2'i PlayStation 4, Xbox One ve PC'de ücretsiz olarak veriyor.

Oyun 24 Nisan 20:00 - 10 Mayıs 20:00 tarihleri arasında ücretsiz dağıtılacak. Eğer bu tarihler içinde kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.

Aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Pac-Man Championship Edition'ın merakla beklenen devamı.
 
Klasik oyunun, gözlerini yuvalarından fırlatacak 3D grafikler ve müthiş görseller ile gelen yeni sürümü labirentler içinde kovalama ve yutma keyfini yeni bir boyuta taşıyor. Maksimum yutma için dört taneye kadar hayalet treni yapabilirsin. Yeni modlar arasında, hızlı kaçan meyveler, büyük kötü patronlar, yeniden düzenlenen tuhaf kurallar ve çok daha fazlasıyla birlikte gelen Puan Yarışı ve Macera modu bulunuyor.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Haftalık Dizi ve Film Önerisi 04: Community - Monty Python and the Holy Grail GamesRadar Haziran Ayının Başlarında ‘Future Games Show’ Dijital Oyun Etkinliğini Düzenleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız