Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG'nin 8.1 Güncellemesi Yenilenmiş Sanhok Haritasını ve Ganimet Kamyonunu Getirecek

PUBG Corporation, PlayerUnknown's Battlegrounds'ın versiyon 8.1 güncellemesinin 15 Temmuz'da test sunucularında, 22 Temmuz'da tüm oyuncular için yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme yenilenmiş Sanhok haritasını oyuna getirecek. Sanhok daha iyi görünmesi, daha iyi performans göstermesi için ve daha dengeli bir oynanış sunması için baştan aşağı yenilenmiş olarak karşımıza çıkacak.
 
Güncelleme ayrıca yeni özellik Ganimet Kamyonu'nu oyuna ekleyecek. Ganimet Kamyonu, oyunculara riskli de olsa ek bir teçhizat toplama imkanı veren yepyeni bir özellik. Kamyonlar adanın etrafındaki birkaç garajdan birinde belirecek, yol boyunca ilerler ve oyuncuların saldırmaları için imkan tanıyacak. Kamyonu yok edecek kadar ısrarcı oyuncular, eklentileri eklenmiş özel kozmetikli silahlar dahil olmak üzere daha büyük bir silah ve teçhizat hazinesi ile ödüllendirilecek.
 
Bunların yanı sıra çok sayıda iyileştirme, düzenlenme ve düzeltme bulunuyor. 
 
 
Sanhok haritasının yenilenen bölgeleri:
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Ubisoft Montreal'in Yeni Yönetmeni Christophe Derennes Ghost of Tsushima İnceleme Puanları

waltran

14.7.2020 18:52:16

0
%100 cpu hatası düzeltilmişmi ondan haber versinler. hileye, bota zaten razıyız ama oyun hiç çalışmıyor ki... 1 yıldır %100 cpu hatası yüzünden oynayamıyoruz ne anladık bu işten, oyun bedava olsa için yanmaz tam fiyat verip aldık zamanında almaz olaydık. ayrıca haritaların eski halini sevenler ne yapacak? belki adam eski tip haritayı çok sevdi o yüzden para verdi, ee şimdi sen o haritayı değiştirdiğin zaman bu adamı dolandırmış oluyorsun benim gözümde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız