Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG PCS3 Avrupa Büyük Finalleri Başlıyor!

 
     PUBG PCS3 Avrupa Büyük Finalleri 7 Kasım'da oynanacak. Avrupa, Kuzey Amerika, Asya-Pasifik ve Asya’da her bölgeden 16 ekibin bölgesel Büyük Final etkinliklerine yükseldiği aksiyon dolu eleme aşamaları ardından şimdi turnuva kaldığı yerden devam ediyor. 
 
     PCS3 Avrupa Grup Aşamasında altı gün süren eylemin ardından 16 takım PCS3 Avrupa Büyük Finaline hak kazandı: Natus Vincere, Northern Lights, Digital Athletics, FaZe Clan, TSM, Omaken Sports, ENCE, shiftW, Team Liquid, Saunabois , Redline, Etiget Esports, Tornado Energy, Bystanders, WinStreak ve PinkPony.
  
     Avrupa Büyük Finalleri 7-8 Kasım 2020,14-15 Kasım 2020 ve 21-22 Kasım 2020 tarihlerinde, her gün Türkiye saatleri ile 21:00’da PUBG Twitch hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, bu süre zarfında oyun içi PCS3 eşyaları satışa sunulacak. PC ve konsol oyuncularından dört bölgede elde edilecek eşya gelirin %25’inin katılan takımlara dağıtılacak.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Real Madrid'li Futbolcu Casemiro Elektronik Spor Takımı Kurdu Ubisoft, Watch Dogs: Legion Kaynak Kodu Sızıntısını Araştırıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız