Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS All-Stars Battle Royale'in Satış Miktarı


     Playstation All-Stars Battle Royale bir bakıma Sony'nin Nintendo'nun oyunu Super Smash Bros'a yanıtı olarak görülüyordu. Buna karşın oyunun inceleme notları çok yüksek seviyede değildi.
 
     Yeni açıklamalara göre oyunun satışları da Super Smash Bros serisinin çok gerisinde. Shuhei Yoshida, PS All-Stars Battle Royale'in toplamda 1 milyon adet sattığını açıkladı. Yoshida, Sony'nin bu oyunun fikrini beğendiğini, ama satışların beklendiği gibi olmadığını söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 ps3 sony superbot playstation all stars battle royale dövüş vita
XOne'ın İkinci El Sistemine Nintendo'dan Açıklama The Last of Us'ın New Game Plus'ından Ayrıntılar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2013 15:44:02

0
çoğu oyununa splite screen koymaz playstation kullanıcısını oyunları online oynamaya alıştırırsan ne olacaktıki sony.bu oyunu alanlar online oynamak istedi ne oldu bir söyliyeyim oynamayanlar için "connection problem" 2vs2 oynarsın arkadaşın düşer tek kalırsın 4 kişi oynamak istersin hiç bağlanamazsın... bu olaylar yüzünden yazılı olmayan herkezin uyduğu bir kural bile var 2vs2 de eğer birinin arkaşı düşerse 2 kişi kalanlardan biri çekilip maçı izler. sen diosunki sony bu oyunu 4 kişi offline oynayın! bırakmadın ki oynayacak adam. herkes aldı 1 tane ps3 evine ama ne yazık ki birbirimize bağlanamıyoruz.. sonra her oyununa zorlamada offline multiplayer koyan nintendodan rol çalmaya kalkar ağlarsın işte..

BSC Misafiri

14.6.2013 09:19:03

0
Aslında fikir güzelde sunum yanlış olmuş oyunda. Bence Kratos ve Dante gibi karakterlerin bulunduğu bu oyun +18 katagorisinde bir 3d boyut,oynanış(Tekken gibi) ve kanlı(Mortal kombat gibi) bir dövüş oyunu olsaydı şimdikinden daha fazla ilgi görürdü. Tarzını Mario smasbros'a benzeterek Sony hata yaptı.

Unknown User

14.6.2013 02:48:50

0
Smash Bros Brawl sadece ABD'de çıkış haftasında 1.4 milyon satmış. Sony bunu görerek 8-10 milyon satabiliriz diye düşünmüştür, ama kopyanın dibine vurmuş çakma bir oyunla Smash Bros'un alternatifi olmayı dahi başaramadı.

K.Dot

13.6.2013 23:15:03

0
Haketmiş.

BSC Misafiri

13.6.2013 22:10:24

0
Satış olarak 10'da 1'inde kalmış,oyun olarak çok daha fazla gerisinde maalesef..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation All-Stars Battle Royale
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız