Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSVita: Bir Başka Kasım Çıkış Tarihi Daha

Belirsizlik devam ediyor.

     PSVita'nın resmi olarak nezaman çıkacağı belirsizliğini korurken ünlü parakende sitelerinin ön sparişe koyduğu konsolun verilen çıkış tarihleri kafaları karıştırmaya devam ediyor.
 
     İlk önce ShopTo'nun ön sparişe koyduğu PSVita'nın çıkış tarihi 4 Kasım 2011 olarak gösterilmişti. Ardından Amazon'un Amerika sitesi cihazın 31 Aralık 2011'de çıkacağını yazmıştı. Şimdi ise ünlü parakende sitesi Wal-Mart, ön sparişe koyduğu PSVita'nın çıkış tarihini 1 Kasım 2011 olarak belirlediğini görüyoruz.
 
     Kullanıcıların birbirinden ünlü bu üç parakende satış sitelerinden hangisine tam olarak güveneceği meçhul. Son olarak Wal-Mart'tan bahsetmişssek eğer, bu isimi kısaca tanıtmakta fayda var.
 
     Wal-Mart Stores Inc. Sam Walton tarafından kurulmuş dünya çapında şubeleri olan bir Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir. Amerika'nın birçok eyaletinde şubeleri vardır. Wal Mart, Amerika'nın önemli ekonomi dergisi Fortune'nun 2007 sayısında yeralan "Amerika'nın en büyük yatırımlarını yapan 500 şirket" (Fortune Global 500) raporunda "Dünya çapında yüksek ciro yapan şirket" olarak yer almıştır. Wal Mart mağazalar zincirinde büyük çoğunluğu Amerika'da olmak üzere 2.1 milyon insan çalışmaktadır. Wal Mart'ın en önemli rakipleri Metro, Carrefour ve Tesco'dur. (Vikipedi)

Bu haberin bağlantısı
URL
wal-mart ps vita playstation sony parakende satış konsol portable
Ninja Gaiden 3 ve Old Republic, EG Expo'da Olacak [PSP] Black Rock Shooter: The Game için Yeni Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamerasi

24.6.2011 18:07:58

0
Umarım 1 Kasım tarihi doğrudur...

avatar78

24.6.2011 16:24:05

0
valla kesin bir şey diyemeceğim ama, kardeşim oyunlar çok da pahalı değil bak. -ben kırılana kadar multiplayer oyunları almayı planlıyorum. "Her 2 ayda 1 oyun alırım yeter, zaten multiden oynarım single'ı bitince" anlayışına gelmeyi deneyebilirsiniz. -eğer oyun çok güzelse(misal gow gibi) ve multisi yoksa, arkadaşlarla para biriktirip oyunu alın, sıra sıra oynayın, bitiren diğerine versin nasıl güzel fikirler dimi?

Full_HD

24.6.2011 16:16:41

-2
Sizce bunun kırılması yani jb ne kadar sürer ? :)

avatar78

24.6.2011 13:43:23

0
kısaca, firmalar bir epic fail içinde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız