Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSN için Final Fantasy IX Tamamlandı

ffix

 
    Bir süredir Final Fantasy IX'un PSN'e getirilme projesinin tamamlandığı belirtildi. Square Enix yapımcısı Shinji Hashimoto'nun Twitter'dan direk yaptığı duyuru bunu gösteriyor. 
 
    Henüz Avrupa'ya ne zaman çıkacağı belli olmasa da yakın bir zamanda Japon PSN'lerde çıkarılmaya hazırlanan Final Fantasy IX'ün önce bir kaç teste tabii tutulacağı belirtildi. 
 
    PS1'in 2000 yılında çıkan ve son Final Fantasy'si olma özelliği taşıyan Final Fantasy IX, kimi kesimce karakter tasarımları çocukça bulunsa da Final Fantasy hayranları için asla yabana atılmayan bir oyun olma özelliği taşıyor.
 
    Final Fantasy IX'un gerek konusu, gerek sunumu, gerek oynanış ve savaş sistemi bakımından olsun çok eğlenceli ve özel bir Final Fantasy olduğunu düşünüyorum. Bu eğlenceli RPG'yi PS1'de kaçıran PS3 sahipleri belki şimdilik Japonya'ya özel olması sabırsızlığa yol açabilir ama yakın bir süreçte Avrupa PSN'lerdeki yerinide alacağını düşündüğüm bu yapıma kesinlikle bir şans vermelisiniz, pişman olmazsınız...

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Square Enix Final Fantasy Final Fantasy IX PS3 PSN
PoP: Forgotten Sands Wii'den Yeni Video Super Mario Galaxy 2 Bonus DVD İle Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız