Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5'te Oynanamayacak PS4 Oyunları Listesi Daha da Kısalabilir

 
PlayStation 4 oyun kütüphanesinin %99'undan fazlası PlayStation 5'te oynanabilir olacak. Sony Interactive Entertainment sadece 10 PlayStation 4 oyununun PlayStation 5'te oynanamayacağını açıkladı fakat bu liste daha da kısalabilir.
PlayStation VR FPS oyunu DWVR geliştiricisi, oyunun PlayStation 5'te çalışması için bir yama hazırlıyor.
 
Reddit üzerinde açıklama yapan geliştirici, oyunun tuhaf bir sebepten dolayı PlayStation 5'te açılmadığını belirtti. Bu sorunu çözecek yamayı PlayStation 5'in çıkışına yetiştirmeye çalışıyor ve geriye uyumluluk sisteminin Game Boost özelliğinden yararlanmayı da planlıyor. 
 
PlayStation 5'te oynanamayacak diğer PlayStation 4 oyunları: Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume One, Hitman Go: Definitive Edition, Joe's Diner, Just Deal With It!, TT Isle of Man: Ride on the Edge 2, Robinson: The Journey, Shadow Complex Remastered, Shadwen ve We Sing.

DWVR geliştiricisinin bu çabası, diğer oyunların da yama yapılarak PlayStation 5'te çalışabileceğini işaret. Burada karar geliştiriciye kalmış gibi görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Push Square sony playstation 5 ps5 playstation next gen
PS5 Kamera, PS VR ile Uyumlu Olmayacak Resident Evil Village PS5 Versiyonu 70 Dolar Olarak Listelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız