Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5 Sistem Güncellemesi DualSense Edge Desteğini Ekliyor

 
 
Yeni nesil konsol PlayStation 5 için 1 GB'ın biraz üzerinde sistem yazılımı güncellemesi yayınlandı. Bu yeni güncelleme, DualSense Edge kontrolcüsünün yazılım gereksinimlerini resmi çıkışından önce konsola ekliyor.
 
DualSense Edge yazılım desteği çıkışından önce konsola dahil oluyor
 
 
 
Sony tarafından konsol oyuncularına sunulacak olan ilk profesyonel kontrolcü DualSense Edge, 23 Ocak'ta piyasaya sürülecek. 199,99 bir dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak yeni kontrol cihazı, özellikle rekabetçi çok oyunculu oyunlarda kullanılmak üzere geliyor. DualSense Edge, önceki kontrolcülere kıyasla daha fazla özelleştirme seçeneği sunuyor ve bu kapsamda daha çok profesyonel konsol oyuncularına hitap ediyor.
 
DualSense Edge kontrolcüsünü kullanmak için PS5 konsolunuza en son güncellemeyi (6.50) indirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde yeni kontrol cihazınız mevcut konsolunuz ile uyumlu bir şekilde çalışmayabilir. 
 
Öte yandan PS5 için yayınlanan yeni güncelleme DualSense Edge yazılım desteğinin yanı sıra yeni genel olarak performansı da iyileştiriyor. Yeni güncelleme hakkında daha fazla ayrıntı yer almıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Call of Duty: Mobile’da 2023’in İlk Sezonu “Uyanış” ile Geliyor Ubisoft Üç Duyurulmamış Oyunu iptal Etti!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız