Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3'teki Stranger's Wrath'un Görsel Gelişimi

 
     Xbox'ın en iyi oyunlarından Oddworld: Stranger's Wrath'un Playstation Network üzerinden PS3 için satışa çıkacağı bir süre önce açıklanmıştı. Playstation 3'te HD görsellere sahip olacak oyunda ana karakterimizin poligon sayısında büyük artış görülüyor.
 
      Aşağıdaki resimlerde de görebileceğiniz gibi ana karakterimizin görünümü PS3'te çok daha ayrıntılı. Bunun nedeni de Xbox'ta 3.000 poligon olan ana karakterimizin Playstation 3'te 20.000 poligon olacak olması.  CGI olarak gördüğünüz resim ise oyunun sinematiklerine ait ve tam 529.000 poligondan oluşuyor.
 
      Geliştirici Just Add Water oyuna görsellik dışında yeni özellikler ekler mi bilemiyoruz, ama Oddworld: Stranger's Wrath türü sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun.

 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Oddworld Stranger's World PS3 Xbox Grafik polygon poligon
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (17 Eylül - 2 Ekim) Alman Gazetesi 3DS'in Çıkış Tarihi Açıkladı

waltran

10.10.2010 13:15:35

0
cgi nin bu kadar fazla poligon içerdiğini hiç düşünmezdim hele birde filmlerde tam gerçek cgiler demekki adamlar uçurmuş anlamadığım bunları kaç günde render felan ediyolarki ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oddworld: Stranger's Wrath HD ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız