Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3'e Özel Rain'den Etkileyici Bir Video

Koskoca şehirde kimseler ortada kalmazsa?

     Sony Computer Entertainment Japan ve Acquire tarafından Playstation 3'e özel olarak geliştirilen Rain adlı oyunun uzun bir oynanış videosu yayınlandı. Oyunun bu videosu aynı zamanda ilk oynanış bilgilerini de içeriyoruz.
  
    Bu videoya baktığımızda ana karakterimiz çocuğun sadece yağmur altında görünebilir olduğunu ve yağmurun yağmadığı mekanlarda tamamen görünmez olduğunu söyleyebiliriz. Bu görünmezlik bizi kovalayan köpek benzeri yaratıklardan korunmak için de avantajımız olacak; çünkü bu yaratıklar yağmur damlalarının düşmediği yerlere giremiyorlar.
 
    Şu an oyunda herhangi bir aksiyon öğesine rastlamadık ve rastlayacağımızı da sanmıyoruz. Videoda dikkatimizi çeken bir başka nokta ise ana karakterimizin yine kendi gibi görünmezlik yeteneğine sahip bir kızın peşinden gitmesiydi. Aşağıda yeni videoyu izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rain playstation ps3 psn sony sony japan
The Last of Us PS4'e de Çıkabilir mi? Puppeteer'in Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.3.2013 19:09:46

0
Bu oyunu ico'ya benzettim. Umarım ico kadar güzel bir oyun olur

Stygián

26.3.2013 16:27:21

0
Bunlar yüzünden seviyoruz Sony'yi.Her geçen gün arttırıyorlar oyuncuların gözünde değerlerini...

stun

26.3.2013 16:06:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sony peygamberliğini ilan etse peşinden gidecek la bunlar ahahahah :D Mario, Luigi diye geçiştirdiğin oyunların her biri ayrı mekanizmayla işler. Tabii oynamadığın veya oynamadığınız için ağzınıza sakız gibi alıp Mario çiğnemesi yaparsınız. Yenilikçi dediğin Sony aşırmacıdır. Nintendoes, Sony steals. Olay bu kadar basit. Eski elektronik devinin elinde ne televizyon sektörü kaldı ne de telefon. Bırak da parayı oyunlara akıtıp adam akıllı iş yapsınlar.
sony çalarmış.. Allah aşkına nintendo bir nesil geriden gelen.. kitlesi ayrı bir cihaz hardcore oyun göremessin çok.. neyi.. çalıyorlar Allah aşkına.?

xenferious

26.3.2013 14:49:53

0
ALLAH RIZASI İÇİN BU OYUN TÜRKÇE ALTYAZILI ÇIKSIN GÖZÜN YAĞIN YİYEM SONY :P :D

EmuMaster

26.3.2013 13:13:53

0
İşin arkasında japan studio varsa oyun güzel demektir. Japan japıyor.

Project Scorpio

26.3.2013 11:02:31

0
Video linki silinmiş?

BSC Misafiri

26.3.2013 10:02:03

0
Cok yaratici bi oyun, japonlar yapar da guzel olmaz mi :)

- The Stig -

26.3.2013 09:33:10

0
müzikleri beni büyüledi diyebilirim.. atfosmeri zaten muazzam vede yenilikçi.. oynanması gereken bir oyun.. animasyonlarda da başarılı olmuşlar.. çok ahım şahım bir oyun olmayabilir ama farklı ve güzel bir deneyim arayanlar için ender bulunacak güzel bir oyun olacağından şüphem yok benim..

BSC Misafiri

26.3.2013 08:37:15

-7
Sony peygamberliğini ilan etse peşinden gidecek la bunlar ahahahah :D Mario, Luigi diye geçiştirdiğin oyunların her biri ayrı mekanizmayla işler. Tabii oynamadığın veya oynamadığınız için ağzınıza sakız gibi alıp Mario çiğnemesi yaparsınız. Yenilikçi dediğin Sony aşırmacıdır. Nintendoes, Sony steals. Olay bu kadar basit. Eski elektronik devinin elinde ne televizyon sektörü kaldı ne de telefon. Bırak da parayı oyunlara akıtıp adam akıllı iş yapsınlar.

gamerasi

26.3.2013 08:25:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sony geber de geberelim. Bi sen kaldin su piyasada yaratici ve yenilikci olan. Nintendo bile hala Mario ve Luigi ile devam ediyor. Yaraticilik sifir sen herzaman yaratiyorsun ama iyi ama kotu helal olsun. Su an piyasada Sony oyunlari kadar yaratici, yenilikci ve farkli oyun yok. Adamlar gercekten yapiyor ya da yaptiriyor ama benin ulkem bir turlu anlamiyor hala daha yok Xbox yok PC tutturmus gidiyor. Gunes balcik ile sivanmaz ne burda ne baska sitede. Sony boyle oyunlar yaptigi surece cebimde son kurusa kadar feda olsun.
Doğru söze ne hacet...

BSC Misafiri

26.3.2013 08:18:30

+1
Sony geber de geberelim. Bi sen kaldin su piyasada yaratici ve yenilikci olan. Nintendo bile hala Mario ve Luigi ile devam ediyor. Yaraticilik sifir sen herzaman yaratiyorsun ama iyi ama kotu helal olsun. Su an piyasada Sony oyunlari kadar yaratici, yenilikci ve farkli oyun yok. Adamlar gercekten yapiyor ya da yaptiriyor ama benin ulkem bir turlu anlamiyor hala daha yok Xbox yok PC tutturmus gidiyor. Gunes balcik ile sivanmaz ne burda ne baska sitede. Sony boyle oyunlar yaptigi surece cebimde son kurusa kadar feda olsun.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rain
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız