Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3 Slim'in Fiyatı Ne Kadar Olacak?

PS3 Slim çıkışı ile birlikte piyasayı oldukça hareketlendireceğe benziyor.
Önümüzdeki günlerde Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek olan Games Com fuarında resmi olarak duyurulması beklenen PS3 Slim'in fiyatı ne olacak?
 
İşte bu soruya cevap arayan İngiltere'nin Telegraph sitesinin bu konuda bazı ön görüşleri bulunuyor. Telegraph'a göre PS3 Slim iki farklı şekilde piyasaya sürülecek. PS3 Slim'in 80 ve 40 GB harddisk ile piyasaya sürüleceğini tahmin eden Telegraph'a göre bunun en büyük nedeni Sony'nin 80 GB'lık PS3'leri piyasadan toplamaya başlaması.
 
Fiyat konusunda da bir tahmin yürüten site PS3 Slim'in fiyatının 260 Euro civarında olacağını düşünüyor. Ayrıca normal PS3'ler de de büyük bir indirime gidilerek 199 Euro'ya kadar düşülebileceği belirtilmiş. Geçtiğimiz günlerde PS3'ün maliyetinin %70 düştüğü haberini de göz önüne alırsak bu fiyat düşmesi de kaçınılmaz olacakmış gibi gözüküyor.
 
PS3 Slim'in çıkması özellikle PS3 almak için fırsat kollayan biz oyunseverler için oldukça iyi bir etken olacakmış gibi gözüküyor. bakalım 19 Ağustos'ta başlayacak olan Games Com fuarı ne gibi haberlere gebe olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ps3 ps3 slim Sony PS3 Slim fiyatı
Forza 3 için Yeni Video Yayınlandı Among Thieves Yeni Video ve Uncharted Bundle

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız