Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3 FFXIII Kutularında FFXIV Sürprizi

 
 
  Final Fantasy'nin neredeyse son 13 senedir özellikle Playstation ile özdeşleştiğinin farkındayız. Bugün çıkan Final Fantasy XIII ise bu geleneği bozarak Xbox 360'a da çıkıyor. Ancak genel görüş oyunun PS3 versiyonunun Xbox 360 versiyonuna göre çok daha iyi olduğu yönünde.
 
    Bu farklılık da bir yana bugün, PS3 Final Fantasy XIII'ünde Xbox 360 versiyonunda olmayan bir sürpriz ile karşılaşıldığı rapor edildi. Geçtiğimiz Haziran'da E3'de duyurulduğu gibi PS3'ün Final Fantasy XIV'ün oynanabileceği tek konsol olduğu açıklanmıştı.
 
   Bugün PS3 Final Fantasy XIII'lerin içinden Final Fantasy XIV ile ilgili bonus teklifler çıktığı kaydedildi. Bonus içerik ise; Final Fantasy XIV ile ilgili gizli bir oyun içi nesnesi ve PS3 Final Fantasy XIV'ün betasını oynama olasılığı (çekiliş?) olduğu belirtildi.

   Final Fantasy XIII'ü PS3'de oynayanlar için kaçırılmaması gerektiğini düşündüğümüz bu fırsat ile ilgili daha çok bilgiyi Final Fantasy XIV resmi sitesinden takip edebilirsiniz.
 
 
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak square enix rpg final fantasy ps3 xbox 360
9.Haftanın Satışları (2010) D2D'dan Condemned'e %75 İndirim!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız