Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES 2020 UEFA EURO 2020 Güncellemesi 4 Haziran'da Yayınlanacak

 
Konami, normalde 30 Nisan'da yayınlanması planlanan fakat corona virüsü sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelenen eFootball PES 2020'nin UEFA EURO 2020 güncellemesi için yeni çıkış tarihi verdi.

UEFA EURO 2020 güncellemesi 4 Haziran'da tüm eFootball PES 2020 oyuncuları için ücretsiz olarak yayınlanacak.

İçeriği:

UEFA EURO 2020 (Kupa/Yerel Maç)
Wembley Stadium (Wembley Stadyumu)
Saint Petersburg Stadium (Saint Petersburg Stadyumu)
Resmi Kupa
Resmi Maç Topu
UEFA Milli Takımları (55 ülke)

eFootball PES 2020 PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsol için Xbox Game Pass'e dahil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Pro Evolution Soccer KONAMI Futbol E-Spor
Artifact 2.0 Betası Önümüzdeki Hafta Başlıyor Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için 1.21 Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

acbold

20.5.2020 03:43:38

0
PES oynanış olarak halen benim için FIFA dan daha güzel fakat online olarak rezalet. Steam/Valve gibi bir firmanının çıkıp PES serisini satın alması gerek. 10 yılda yapamadığı online geliştirmeleri 1-2 yıl da tamamlar.

BSC Misafiri

19.5.2020 19:31:40

0
Tûrkiyede gelecekmi

BSC Misafiri

19.5.2020 16:14:25

+1
Önce futbolcuları, buz pisti üzerindeymişcesine top oynamaya çalışan, köyden şehire ekmek parası için gelmiş ameleler gibi oynatmayı düzeltsinler. Gerçekçilik bu değil, simülasyon bu değil. Dünya çapında profesyonel futbolcular sahada mahalle takımı topçusu gibi davranıyor. Topa gitsem mi gitmesem mi? Rakip yanımdan geçiyor acaba müdahale etsem mi etmesem mi? Aaa şu benim takım arkadaşım değil mi? Hadi kafa kafaya birbirimize girelim de top ayağında olan rakip daha kolay pozisyona girsin. Dur biraz da sahanın şurasında hem de hiç yağış yokken, balkanlardan gelen gevur kukusu gibi sıcak havada sanki saha kaygan zeminmiş gibi hiç gereği yokken itliğine kayıp düşeyim de görenler lan ne kadar gerçekçi diye hayret etsin. Kaleci kardeş, sen de rakibin pas şiddetinde kaleye gönderdiği topları cezasahası içine çel de rakip dönen topu tamamlasın. Günahtır o kadar çabalayıp gelmişler kaleye, çocukların hevesleri kursaklarında kalmasın. Bi de şu bizim forvet baktım ilk yarı hiç koşmadı etmedi, devre arası hocam ben ölüyom geberiyom diye hemen çeşmenin altına attı kendini mandalar gibi. Bu çocuğa hiç ekmek yedirmiyonuz mu, bu çocuğun kondisyonu ne ara yarıya iniyo?! Orta sahanın dinamosu, bir çift lafım da sana; Hiç öyle topu ayağına alınca iniesta gibi 360 derece kıvrakça çevremde döner, hızlı paslarla takımı kontraya çıkarırım diye kasma abim. Senin yaptığın akıntıya karşı kürek çekmekten farksız çünkü o pasların gönülsüz kocaya giden kızlar gibi, bi bahane olsa da nikah bozulsa diye niyet besliyor içlerinde o pasların her biri... Bi de kalkmış uefa diyolar, güncelleme diyolar... Hey Allah'ım sabır! Mübarek günde adamı zorla... Yani hayatta bazı şeyler ne kadar manasız, gereksiz, lüzumsuz geliyor. Orta yaş sendromundan galiba...

ploff

19.5.2020 14:54:33

0
Oyunu ön siparisten almıstım. Merak ettım Steam uzerınden oynama suresıne baktım. 6 saat gözüküyor. Aslında bu oyun ıcın 6 saat bıle cok. Gercı Fıfa cok daha ıyı olmasına ragmen 17 saat oynamısım. Fıfa street modu dısında oyun gecen seneyle bırebır aynı.. 2 sırket resmen futbol oyunlarından soguttu ınsanları.

fitamino

19.5.2020 10:18:02

0
Valla ayni durumdayim hocam bir gazla aldik fifa yerine winning elevenin no9 donemini unutmusum. Hala isimsiz takimlar falan var. Asiri tilt oldum oynamadim sonra

TheNewAtilla

19.5.2020 10:10:54

0
Şu oyuna sahip olduğumu unuttum. Gelsin bakarız

fitamino

19.5.2020 10:10:06

0
Yilan hikayesine dondu bu olayda. Ama sirf bu guncelleme icin oyunu tekrar indiririm. Bu arada euro 2020 Fifada yok mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EFootball Pro Evolution Soccer 2020
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız