Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES 2019 Resmi Olarak Duyuruldu

 
 
   Konami, Pro Evolution Soccer 2019'u PlayStation 4, Xbox One ve PC için resmi olarak duyurdu.
 
   28 Ağustos'ta Kuzey Amerika'da; 30 Ağustos'ta Avrupa ve Avustralya'da çıkış yapacak.
 
• PS Store Standard Edition -- 179,00 TL
• PS Store David Beckham Edition -- 209,00 TL
• PS Store Legend Edition -- 239,00 TL
 
• Xbox Store Standard Edition -- 152,00 TL
• Xbox Store David Beckham Edition --176,50 TL
• Xbox Store Legend Edition -- 202,75 TL
 
   Standard Edition Ön Sipariş Bonusu: 
 
• David Beckham 2018 - 10 maç kiralık
• Philippe Coutinho - 10 maç kiralık
• Seçkin Oyuncu Menajeri (3 Oyuncu) x 10 hafta
• 3 Oyuncu Kontratı x 10 hafta 
 
   David Beckham Edition Ön Sipariş Bonusu:
 
• David Beckham 2018
• Philippe Coutinho - 10 maç kiralık
• Seçkin Oyuncu Menajeri (3 Oyuncu) x 20 hafta
• 3 Oyuncu Kontratı x 20 hafta 
 
   Legend Edition Ön Sipariş Bonusu:
 
• PES Efsane Oyuncu
• David Beckham 2018
• 10 maç kiralık Philippe Coutinho
• Seçkin Oyuncu Menajeri (3 Oyuncu) x 30 hafta
• 3 Oyuncu Kontratı x 30 hafta 
 

- ÖZGÜN LİGLER
 
PES 2019'a yeni ve tamamen lisanslı ligler geliyor. Ayrıntılar çok yakında açıklanacak!
 
- YENİ MYCLUB
 
Yıllar içerisinde myClub'da yapılan en büyük değişiklikler. Güçlü oyuncular alın, Ortaklaşa oynayın ya da rakiplerinize kafa tutun ve PES LEAGUE'de mücadele edin. 
 
Oyuna Yüksek Performanslı Oyuncular özelliği getirilecek. Oyuncular önceki hafta sergiledikleri performanslara bağlı olarak kısa bir dönem için daha yüksek istatistiklere ve muhtemelen yeni becerilere sahip olacak. Takımınızı, favori oyuncularınızın bu özel sürümleriyle güçlendirin ya da iyi performans sergileyen yeni oyuncularla tanışın. 
 
PES 2019'da Beckham, Maradona, Cruyff, Nedved, Gullit, Maldini ve Kahn gibi efsane oyuncular görülebilecek. Ayrıca daha sonra yeni Efsaneler açıklanacak.  
 
PES LEAGUE haftalık maçlar, myClub'a gelen yeni bir özellik! Eşleşebileceğiniz denklikte kişilerin yer aldığı grubunuzdaki diğer kullanıcılara karşı mücadele edin. Klasmanınız ve pozisyonunuz, performansınıza bağlı olarak değişiklik gösterecek. En üst sıraya çıkmayı başarabilirseniz çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Yeni oyuncular alın, takımınızı güçlendirin, maçlarınızı oynayın ve zirveyi hedefleyin!
 
- SİHİRLİ ANLAR 
 
Bu güzel oyunun duygusu, pek çok farklı oyun tarzı sayesinde daha görünür bir hal alıyor ve açıkça gözler önüne seriliyor. 
 
Oyuncunun benzersizliğini geliştirmeye yardımcı olacak çapraz bacak dönüşü, bakmadan pas, kontrollü aşırtma, alçalan şut ve yükselen şut gibi 11 yeni beceri özelliği getiriyoruz. Bu yeni beceriler ile birlikte oyundaki toplam beceri sayısı 39'a yükseliyor.

Ayrıca oyuncu kişilikleri de yeni bir seviyeye taşındı ve oyun sırasında beceriler ve güçler daha etkili ve görülür olacak. 
 
Top sürme animasyonu ve akıcılık artık defans hattı boyunca oyuncu ve top pozisyonu, kanatları geçmek için yapılan titiz çalım hareketleri ve dönüş yaparken rakibin yakınlığına dair farkındalık gibi çeşitli faktörlere bağlı.

Kalecinin uzattığı ellerini sıyırıp geçen topun hareketi, çok az farkla golü kaçıran hücum oyuncusunun tepkileri ve kale önünde daha pek çok yoğun ve eğlenceli tepki dahil çeşitli özel animasyonlara sahip yeni şut mekanikleri getirildi.

Yenilenen ve yeniden düzenlenen bir dayanıklılık sistemi olan Görünür Yorgunluk gibi önemli bir özellik eklendi. Oyuncular yorulduklarında açık görsel belirtiler gösterecek ve dayanıklılık seviyeleri, oyunlarını etkileyecek. Bir maç sırasında oyuncuları nasıl yönettiğiniz ve oyuncu değişikliği yapma zamanlamanız, galibiyet ile mağlubiyet arasındaki farklı belirleyebilir.

Top oyundan çıktığında çabuk oyuncu değişiklikleri yapılabilecek. Tek bir düğmeye basarak dayanıklılığa ve pozisyona göre tavsiye edilen değişiklikleri görebileceksiniz. Gergin bir maç sırasında oyunu kesintiye uğratmanıza gerek kalmayacak!

Topun hareketini daha doğal ve çeşitli yapmak adına iyileştirmeler gerçekleştirildi. Topun eğimi, artık vücut yapısına ve topa nasıl vurulduğuna bağlı olarak değişiyor. Ayrıca topun, kalecinin vücudundan sekmesi veya araya giren bir defans oyuncusuna çarpması gibi durumlarda daha gerçekçi sonuçlar elde ediliyor.

Geçen yıl getirilen tam vücut dokunuşu, daha da geliştirildi. Topun nasıl kontrol edildiği etraftaki duruma daha fazla bağlı ve bu sayede top daha yumuşak ve durumun gerektirdiği şekilde kontrol edilebiliyor.
 
- GÜZEL OYUN: 
 
Bu özelliği kaldırabilen tüm platformlar için 4K HDR desteği. PES 2019'ın gerçekçi görsellerini daha açık ve daha gerçekçi bir renk aralığıyla tecrübe edin. 
 
Hem doğal hem stadyum tabanlı ışığı tekrar işlemek için aydınlatma yazılımı kullanıldı. Günün hangi saatinde olunduğuna bağlı olarak taraftarlar ve sahalar gerçek yaşamdaki karşıtlıklarını daha yakından yansıtacak ve böylece PES 2019'a daha gerçekçi bir görünüş ve his getirecek.
 
Karlı hava efektleri eklendi. Kar, oyunda görünmenin yanında ayrıca oynanışı da etkileyecek. Stratejinizi iyi planlamanız ve havaya göre yerinde seçimler yapmanız gerekecek.
 
Taraftarlara daha fazla ayrıntı ve animasyon eklendi. Ayrıca artık stadyumdaki kalabalığın heyecanını daha önce hiç olmadığı kadar net duyabileceksiniz!
 
En yeni platformlara odaklanarak dinamik bir çözünürlük sistemi uygulandı. Sahada olan her şeyi daha ayrıntılı ve net bir şekilde görün.
 
- ANA LİG: GERÇEK SEZON 
 
Sezon öncesi gerçekleşen International Champions Cup, geliştirilmiş transfer görüşmeleri ve daha fazla lisanslı lig. Bu 3 önemli değişiklik sayesinde kendinizi gerçek bir menajer gibi hissedeceksiniz.
 
Sezon başlamadan önce International Champions Cup'a katılın. En iyi 11'inizi bulun, stratejinizi belirleyin ve yeni sezon öncesi taktiklerinize son halini verin.

Geliştirilmiş görüşme sistemi ve bütçe yönetimi. Başka kulübe satma ve gol yememe opsiyonları eklendi, böylece strateji sadece sahada değil, kulüp yönetiminde de gerekiyor.
 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
PES 2019 Pro Evolution Soccer 2019 Konami
Steam Yaz İndirimleri 21 Haziran'da Başlayacak PES 2019 Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rektör.

12.5.2018 15:00:47

0
Pes den vazgeçilirmi ya 😎

BSC Misafiri

10.5.2018 06:12:28

0
FIFA:Ya sen duyursan ne olur? duyurmasan ne olur? sen kimsin ya?

BSC Misafiri

10.5.2018 06:12:06

0
santa monica kardeş sen ea sports da mı çalışıyon sana ne isteyen istediğinı alır

ploff

10.5.2018 02:49:22

0
2018 versıyonunun Beckham versıyonu olmus Bırde güneş batıyor, dınamık ısık oyunları vs.. Gerısı aynı duruyor. Gecen sene sans tanımak ıcın orjınal almıstım. Bu sene alırmıyım bılmıyorum.

BSC Misafiri

9.5.2018 20:13:40

+3
quote:

Orjinalden alıntı: kratos_03 Niye Psn Türkiye olduğu halde neden Xbox tan pahalı anlamıyorum.
Çünkü PSN TR ülkeye düdüklenecek gözü ile bakıyor. Çok net cevap..

kratos_03

9.5.2018 19:35:21

0
Niye Psn Türkiye olduğu halde neden Xbox tan pahalı anlamıyorum.

Persona_Non_Grata

9.5.2018 19:30:27

0
Şampiyonlar ligi de elden gidince hiçbir cazibesi kalmadı. Fifa 19 alın geçin.

Umit_22

9.5.2018 19:17:57

0
Oyunun ismini Barca 2019 olarak değiştirmeliler.

BSC Misafiri

9.5.2018 17:12:03

0
Bakalım pek bir fark göremedim ama 2013 gibi oynanabilirliği zevkli olsun yeter

rambocuk

9.5.2018 17:07:37

+1
Ofline olarak fifadan keyifli ama iş onlineye gelince fifa uzak ara önde , pesin tepkiselliği hassasiyeti oynanıştaki derinliği çözmesi lazım

T7heEko

9.5.2018 16:16:29

0
Sonunda Kar Geldiii Yeuuuuuu
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2019
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız